Barion Pixel

Sous-Vide Cuisine

English Version!


« Vissza | Szerzők: Salvador Brugués, Joan Roca
  2016. február 17. 12:49

Sous-Vide Cuisine

A Sous-Vide Cuisine egy első osztályú, gyakorlati kézikönyv hivatásos szakácsok részére. Joan Roca és Salvador Brugués újraszerkesztett, aktualizált könyve a technológiai aspektusokat nem csak illusztrálja, hanem elmagyarázza hogyan lehetséges kreatív recepteket készíteni a sous-vide technológia használatával, segítségével.


A könyv segít abban, hogy a szakácsok jobban megértsék és alkalmazzák a sous-vide technológiát, és, hogy miként segítse azok hétköznapjai. A kortárs gasztronómia szegmense favorizálja és használja ezt a forradalmi technológiát, ezért fontos, hogy megismerjük, megtanuljuk annak használatát és veszélyeit.

 

A könyv tartalma:

Bevezetés

1. fejezet: Sous-Vide, meghatározása és felhasználása: tárolás, főzés, konyha.

Technikák, anyagok, eszközök, gázok, vákuumcsomagoló berendezések, a vákuumtömítő folyamat.

2. fejezet: Sous-vide, az élelmiszerek tárolása, szavatossági idők hossza a sous-vide termékeknél, tényezők, amelyek megváltoztatják a élelmiszereket, a hőmérséklet és a Sous-Vide. Kiegészítő eljárások, MAP technika (Modified Atmosphere Packaging). Sous-vide, amely kiegészíti a többi hagyományos főzési módszert

3. fejezet: Sous Vide-főzés

Előnyök, típusai a Sous Vide főzésnek: Közvetett főzés, közvetlen főzés, dupla főzés. Élelmiszerek és a Sous-Vide főzés, kémiai változások, élettani változások, egyéb változások.

Műszaki alapismeretek.

Az oxigén szabad légkörben.

Légmentes csomagolás és hatásai.

Az idő / hőmérséklet kapcsolata.

Meghatározó tényezők megfelelő idő / hőmérséklet értékek.

Főzési idő a különböző összetevők.

Főző berendezések és hőmérők

4. fejezet: Sous-Vide konyha

A folyamat és szakaszai: a Sous-Vide főzés Step-by-Step, veszélyelemzés, kritikus szabályozási pontok (HACCP), szervezeti előnyök és kiegészítő alkalmazások. A technológiai szakácskönyvet a téma jelenlegi és jövőbeli rajongóinak ajánljuk, a mély és precíz ismeretek elsajátítása miatt válik szükségessé.

 

Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Salvador Brugués, Joan Roca
Kiadó: Montagud Editores
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Sous-Vide, Nyelv - Angol-Spanyol / English-Spanish Books
Kiadás éve: 2014
ISBN: 9788472121508
Nyelv: Angol-Spanyol
Méretek: 25 x 28 x 3 cm
Súly: 1.54 kg
Oldalszám: 256
Ár: 41 990 Ft
(39 990 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

My Way - Tim Raue

My Way - Tim Raue

A világ egyik top séfjének legfontosabb könyve! Tim Raue sztárséf önmagáról elnevezett berlini étterme a Restaurant magazin ’The World’s 50 Best Restaurants’ (A világ 50 legjobb étterme) listájának 34-ik helyét foglalja el, ezzel Raue-t a legjobb német séfnek avanzsálva. 


Mister Jiu's in Chinatown

Mister Jiu's in Chinatown

A Michelin-csillagos Mister Jiu éttermének elismert séfje megosztja a kínai főzőtudományának a múltját, jelenét és jövőjét, Amerikában 90 ínycsiklandó recept révén.


The French Laundry, Per Se

The French Laundry, Per Se

Amikor a The French Laundry szakácskönyvet 1999-ben kiadták (öt évvel az étterem megnyitása után) megtörte az összes korábbi szakácskönyvet, azóta sokan úgy gondolják, hogy a legfontosabb szakácskönyv, amely valaha megjelent. A több mint 600 000 példányban nyomtatott szakácskönyv úttörő volt, kezdve az otthoni szakácsoktól az ambiciózus szakemberekig. Most, 20 évvel később, a The French Laundry - Per Se úgy áll, hogy hasonló célzattal jelenteti meg új szakácskönyvét. 


Szerzők: Thomas Keller

The Lebanese Kitchen

The Lebanese Kitchen

A Lebanese Home Cooking a libanoni otthoni étkezés átfogó kalauza. Több mint 500 receptje mezzékre, levesekre, halra, húsra és zöldségekre, desszertekre, tortákra, kekszekre, befőttekre és italokra, lefedi a libanoni gasztronómia teljes skáláját. 


Szerzők: Salma Hage