Barion Pixel

Speciality Coffee

Growing coffee - coffee roasting - making coffe - the coffee business - drinking coffee


« Vissza | Szerzők: Katrien Pauwels
  2019. december 11. 21:22

Speciality Coffee

„Nélkülözhetetlen darab a kávé szerelmeseinek és szakértőinek”
A kávé a kultúránk elválaszthatatlan része. Vele kelünk reggel és végigkíséri napjainkat. Egy csésze megvigasztal, átsegít a nehéz pillanatokon és a társadalmi összejövetelek csúcspontja.


Ebben a könyvben a kávé szakértője, Katrien Pauwels megosztja hosszú évek során összeszedett szaktudását. A kávé zöldfülűi, érett kávérajongók és hivatásosok tetszésének egyaránt megfelelő ez a kiadvány; bemutatja azokat az erőfeszítéseket, amik a napi csésze kávénk elkészítéséig szükségesek. Mindent lefed a kávébab fajtáitól a pörkölés ízre gyakorolt hatásáig, a legjobb kávé kiválasztásáig és elkészítéséig és áttekintést ad a legfőbb európai kávépörkölőkről.
Gazdag tapasztalataiból merítve betekintést enged a kávé világának üzleti oldalába is, üzleti tervekkel és beszámolókkal a világ legjobb kávépörkölőitől. A könyv az alternatív tejek virágzó üzletágával, a kávéutazással és a világ nevesebb kávézóinak bemutatásával zárul.

Photo: Lannoo

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Katrien Pauwels
Kiadó: Editions Lannoo
Kategória: Technológia, Alapanyag, Barista / Kávé / Coffee Speciality, Sommelier, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9789401461573
Nyelv: Angol
Méretek: 22 x 27 x 2.5 cm
Súly: 1.13 kg
Oldalszám: 272
Ár: 13 290 Ft
(12 657 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

KUK [COOK]

KUK [COOK]

Sebastian Frank első könyvében egész kulináris művészetét bemutatja: "kuk [cook]". A szerzőre jellemző, hogy modern, a kulináris jellegzetességei egyértelműek, ami különösen hitelessé teszi, mert Sebastian Frank hétköznapi alapanyagokból, mint például zellerből készít élvezetes és meghökkentő fogásokat.


Szerzők: Sebastian Frank

Mandalay

Mandalay

A Burmai ételeket a hozzá legközelebb eső országok befolyásolják leginkább. Thaiföldről, Indiából és Kínából származó technikák és összetevők használatosak, de saját „ízvilágot” használnak, hogy valami finom, ízletes és egyedülállóan Burmai legyen.


Szerzők: MiMi Aye

Faviken - 4015 Days, Beginning to End

Faviken - 4015 Days, Beginning to End

Szellemes, őszinte és éleslátó: óda, Magnus Nilsson séf rendkívüli étterméből, és izgalmas kommentár a gasztronómiai kultúráról.


Szerzők: Magnus Nilsson

The Coffee Dictionary

The Coffee Dictionary

A kávé A-tól Z-ig, a termesztéstől és pörköléstől a készítésig és kóstolásig. Egy A-Z-ig terjedő összefoglaló mindenről, amit tudnod kell a kávéról, egy bajnok barista-tól elsőkézből. A kávé népszerűbb, mint valaha – és komplexebb is.