Barion Pixel

Speciality Coffee

Growing coffee - coffee roasting - making coffe - the coffee business - drinking coffee


« Vissza | Szerzők: Katrien Pauwels
  2019. december 11. 21:22

Speciality Coffee

„Nélkülözhetetlen darab a kávé szerelmeseinek és szakértőinek”
A kávé a kultúránk elválaszthatatlan része. Vele kelünk reggel és végigkíséri napjainkat. Egy csésze megvigasztal, átsegít a nehéz pillanatokon és a társadalmi összejövetelek csúcspontja.


Ebben a könyvben a kávé szakértője, Katrien Pauwels megosztja hosszú évek során összeszedett szaktudását. A kávé zöldfülűi, érett kávérajongók és hivatásosok tetszésének egyaránt megfelelő ez a kiadvány; bemutatja azokat az erőfeszítéseket, amik a napi csésze kávénk elkészítéséig szükségesek. Mindent lefed a kávébab fajtáitól a pörkölés ízre gyakorolt hatásáig, a legjobb kávé kiválasztásáig és elkészítéséig és áttekintést ad a legfőbb európai kávépörkölőkről.
Gazdag tapasztalataiból merítve betekintést enged a kávé világának üzleti oldalába is, üzleti tervekkel és beszámolókkal a világ legjobb kávépörkölőitől. A könyv az alternatív tejek virágzó üzletágával, a kávéutazással és a világ nevesebb kávézóinak bemutatásával zárul.

Photo: Lannoo

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Katrien Pauwels
Kiadó: Editions Lannoo
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Barista / Kávé / Coffee Speciality, Sommelier, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9789401461573
Nyelv: Angol
Méretek: 22 x 27 x 2.5 cm
Súly: 1.13 kg
Oldalszám: 272
Ár: 13 290 Ft
(12 657 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

La Pâtisserie de Yann Couvreur

La Pâtisserie de Yann Couvreur

Yann Couvreur, a párizsi cukrászat felemelkedő csillaga a Trianon Palotában, a Carré des Feuillants-ban és a Park Hyatt-ban végezte gyakorlati éveit. Főcukrász volt a burgundiai Eden Rock Saint-Barthélémy és a Prince de Galles luxushotelekben.


Szerzők: Yann Couvreur

Pasta Reinvented

Pasta Reinvented

Fedezze fel, hogyan lehet gabonaféléket, tengeri zöldségeket tésztává alakítani. Tésztákat, leveseket, tésztasalátákat, tésztás egytálételeket és sült tésztákat.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


The Elements Of Pizza

The Elements Of Pizza

Ebben a sokat várt szakácskönyvben Ken Forkish – a nagy népszerűségnek örvendő portland-i Artisan Pizza tulajdonosa, a Flour Water Salt Yeast c. könyv James Beard és IACP díjakkal kitüntetett írója, és az Egyesült Államok egyik legmegbízhatóbb szaktekintélye, ami a sütést illeti, bebizonyítja, hogy a fantasztikus pizza minden otthon számára elérhető. 


Szerzők: Ken Forkish