Barion Pixel

Take One Fish

The New School of Scale-to-Tail Cooking and Eating


« Vissza | Szerzők: Josh Niland
  2021. június 30. 17:48

Take One Fish

A Take One Fish segítségével felejtsen el mindent, amit úgy gondolt, hogy tud a halak főzéséről.


A James Beard-díjas séf, Josh Niland szerint a hal elkészítésénél nincsenek szabályok, csak a lehetőségek végtelen világa. Ez a szakácskönyv mindössze 15 globális halfajta 60 észbontó receptjével ízletes utazásra készteti Önt - a bonyolulttól a könnyűig, a kicsitől a nagyig és a pikkelyétől a farkáig.

Josh többszörösen díjazott és a legnépszerűbb könyve The Whole Fish Cookbook feltárta az új, soha nem látott halkonyha technikáit.
Ebben a legújabb könyvben Josh tovább nyitja a szemünket, a konyhában rejlő halak lehetőségeihez képest attól a pillanattól kezdve, hogy hazavisszük a halainkat és kipakoljuk. Igen, ez így van: vigye haza, vegye ki a műanyagból, hagyja, hogy fedetlenül lélegezzen a hűtőszekrényben. És akkor készen is állsz.

A Take One Fish kicsomagolja Josh 15 halának mindegyikét, hogy kiderüljön valódi kulináris lehetőségeik, a kardhal cotolettától a pot au feu-ig, a tonhal mapo tofun át az éteri nyers lepényhalig. Ünnepelje a cseppeket, ropogós darabokat, megégett széleket és tökéletlenségeket, amelyek annyira központi jelentőségűek Josh küldetésében - hogy minél több ember szórakozzon a halak ötletességével minden nap.

Photo: Hardie Grant Publishing

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Josh Niland
Kiadó: Hardie Grant Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Hal-Tenger gyümölcsei / Fish-Seafood, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
ISBN: 9781743796634
Nyelv: Angol
Méretek: 21.6 x 28.3 x 2.9 cm
Súly: 1.48 kg
Oldalszám: 272
Ár: 10 990 Ft
(10 467 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Encyclopedia of Chocolate

Encyclopedia of Chocolate

A szerkesztő (Frédéric Bau / École du Grand Chocolat Valrhona) könyve részletes és alapvető ismeretekkel látja el a sütni vágyókat a csokoládé konyhai használatáról a mindennapokban. A könyv 100 technikát mutat be lépésről-lépésre: a csokoládé felhasználásának alapjait (temperálás, ganache és pralinék készítése stb.) az édességek töltési módjait, dekorációkat, tésztákat, mousse-okat, fagylaltokat, sorbet-kat és a különböző önteteket. Minden egyes eljárás folyamatábrákkal és magyarázó szöveggel egészül ki, így segíti a helyes technikák elsajátítását.


Szerzők: Frédéric Bau

Biotope - Pastorale

Biotope - Pastorale

A két Michelin csillagos étterem tulajdonos-séf, Bart De Pooter májusban 51 éves lett, emellett szülőfalujában, Reetben található étteremének Pastorale 25. évfordulóját ünnepli.


Szerzők: Bart de Pooter

Everyone Can Bake

Everyone Can Bake

Dominique Ansel gyönyörű, innovatív és ízletes desszertek készítője, a Frozen S'More és a Cronut® croissant-fánk hibrid megalkotója, amely meghódította a világot.


Szerzők: Dominique Ansel

Project Fire

Project Fire

Ahol füst van, ott tűz is. És ahol tűz van, ott van Steven Raichlen. A Project Smoke, „Best Seller” könyvét, továbbá a Barbecue Bible-t már elhozta az új generáció számára - kitörő sikerét követve, jelent meg a Project Fire, a kortárs grillezés megragadó, teljes terjedelmében színes lexikona, a nyílt tűzőn sütés amerikai mestereitől.


Szerzők: Steven Raichlen