Barion Pixel

Tartine - A Classic Revisited

68 All-New Recipes + 55 Updated Favorites


« Vissza | Szerzők: Alice Waters, Chad Robertson, Elisabeth Prueitt, Gentl + Hyers
  2019. szeptember 28. 13:55

Tartine - A Classic Revisited

Ez a ragyogóan felülvizsgált és gyönyörűen újra fényképezett pékkönyv egy teljesen frissített kiadása a klasszikus kiadásnak, mely az otthoni és professzionális pékeknek egyaránt szól - a világ egyik legismertebb és leginkább inspiráló pékségétől. 


A Tartine több mint 50 új receptet kínál, amelyek megragadják, mindenekelőtt az ízlést, amelyről a Tartine ismert - beleértve a legkeresettebb receptjüket, a Morning Bun-t.
Az eredeti könyv kedvencei is átalakultak, hogy megfeleljenek a mai ízlésünknek, és teljes kiőrlésű és / vagy gluténmentes variációkkal bővültek, valamint kiegészültek érdekes, új összetevőkkel és globális technikákkal.

 

 

Chowhound vélemény:

A szeretett és ismert pék Biblia ezen felülvizsgált kiadása alapvetően egy vadonatúj könyv, 55 frissített recepttel, amelyeket már ismerhet és szerethet (de jobbak), valamint 68 teljesen új, beleértve a gluténmentes lehetőségeket és a pékség dicsőített reggeli zsemléjét.

Photo: Chronicle 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Alice Waters, Chad Robertson, Elisabeth Prueitt, Gentl + Hyers
Kiadó: Chronicle Books
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Gluténmentes / Gluten free, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9781452178738
Nyelv: Angol
Méretek: 21.6 x 25.4 x 3.3 cm
Súly: 1.36 kg
Oldalszám: 328
Ár: 10 690 Ft
(10 181 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

The Curious Bartender: An Odyssey of Malt, Bourbon & Rye Whiskies

The Curious Bartender: An Odyssey of Malt, Bourbon & Rye Whiskies

Tristan a whisky eredetének nyomába indul, a desztillálás kivételes kínai úttörőivel kezdve, akik az orvosi ’aqua vitae’ (az élet vize) felfedezése előtt 2000 évvel is tevékenykedtek, egészen a mai whisky megjelenéséig. 


World Atlas of Beer

World Atlas of Beer

A kézműves sörgyártás folyamatosan fejlődik szerte a világon, a World Atlas of Beer a sör végleges és alapvető útmutatója. 


Curry

Curry

India, Pakisztán, Srí Lanka, Thaiföld, a Karib-tenger - és bárhonnan, ahol a currynek hagyománya van - top séfek és szakácsok megosztják velünk receptjeiket.


Szerzők: Vivek Singh

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.