Barion Pixel

Tartine - A Classic Revisited

68 All-New Recipes + 55 Updated Favorites


« Vissza | Szerzők: Alice Waters, Chad Robertson, Elisabeth Prueitt, Gentl + Hyers
  2019. szeptember 28. 13:55

Tartine - A Classic Revisited

Ez a ragyogóan felülvizsgált és gyönyörűen újra fényképezett pékkönyv egy teljesen frissített kiadása a klasszikus kiadásnak, mely az otthoni és professzionális pékeknek egyaránt szól - a világ egyik legismertebb és leginkább inspiráló pékségétől. 


A Tartine több mint 50 új receptet kínál, amelyek megragadják, mindenekelőtt az ízlést, amelyről a Tartine ismert - beleértve a legkeresettebb receptjüket, a Morning Bun-t.
Az eredeti könyv kedvencei is átalakultak, hogy megfeleljenek a mai ízlésünknek, és teljes kiőrlésű és / vagy gluténmentes variációkkal bővültek, valamint kiegészültek érdekes, új összetevőkkel és globális technikákkal.

 

 

Chowhound vélemény:

A szeretett és ismert pék Biblia ezen felülvizsgált kiadása alapvetően egy vadonatúj könyv, 55 frissített recepttel, amelyeket már ismerhet és szerethet (de jobbak), valamint 68 teljesen új, beleértve a gluténmentes lehetőségeket és a pékség dicsőített reggeli zsemléjét.

Photo: Chronicle 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Alice Waters, Chad Robertson, Elisabeth Prueitt, Gentl + Hyers
Kiadó: Chronicle Books
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Technológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Gluten free, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9781452178738
Nyelv: Angol
Méretek: 21.6 x 25.4 x 3.3 cm
Súly: 1.36 kg
Oldalszám: 328
Ár: 10 690 Ft
(10 181 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Chocolate Ferrandi Paris

Chocolate Ferrandi Paris

Ez a könyv - a világhírű professzionális kulináris szakiskola Ferrandi Paris cukrászoknak szóló oktatókönyve, mely tartalmazza az iskola teljes csokoládé tanfolyamának anyagát, mely átfogóan bemutatja a csokoládé technikákat, a temperálástól kezdve egészen a dekoratív virágok készítéséig, vagy olyan receptekig, mint az Opera, vagy az olvadós csokoládétorta.


Beerstronomy

Beerstronomy

Több mint 60 kiváló sör-étel párosítás. A belga sörfőzdék, a sörmárkák és sörözők ajánlásai egy angol nyelvű kötetben. A könyv több mint 60 receptet tartalmaz, 21 sörfőzdétől és étteremtől az egész országból.


Szerzők: Erik Verdonck

Tickets Evolution

Tickets Evolution

Ez a nagy gonddal összeállított könyv Albert Adriá híres éttermének, a Tickets hét intenzív évének a velejébe hatol 270 oldalon. 


Szerzők: Albert Adriá

Konstantin Filippou / English Version

Konstantin Filippou / English Version

Ez a lebilincselő könyv egy olyan bécsi étterem története, ami az elmúlt évek során sikert sikerre halmozott. A séf konyháját, akinek múltja számos európai állomást tartalmaz - többek között az Arzak étteremben és Gordon Ramsay-nél is dolgozott – erősen meghatározza görög származása.