Barion Pixel

Tentation Petits Gâteaux

Meilleur Ouvrier de France / MOF


« Vissza | Szerzők: Jean Michel Perruchon, Ecole Bellouet Conseil Paris
  2018. december 15. 14:39

Tentation Petits Gâteaux

A nagynevű Ecole Bellouet Conseil professzionális cukrásziskola szakkönyve: 300, fotókkal illusztrált oldal, 54 különálló kis tortácskával, újragondolt klasszikusoktól a naprakész dekorációkig, a formában összeállított desszertektől a cukormentes tortákig. 


 

Mint egy Mont-Blanc (törökmogyorós streusel, citrom-kajszibarack kompót, svájci meringue, vaníliás chantilly és gesztenyekrém) mangós cső-tartelette (mandulás omlós tészta, kókuszos keksz, exotikus kompót és mangókrém) Montélimar (nugátmódra készített keksz, pisztáciakrém, mézes bajorkrém) vagy akár a l’Estival (pisztáciás keksz, eperkompót, vaníliakrém, meringuettes, piros tükörmáz).

Photo: Ecole Bellouet Conseil

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Jean Michel Perruchon, Ecole Bellouet Conseil Paris
Kiadó: Ecole Bellouet Conseil Paris
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Technológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Nyelv - Angol-Francia / English-French Books
Kiadás éve: 2012
ISBN: 9782918223030
Nyelv: Angol-Francia
Méretek: 21.5 x 30 x 2 cm
Súly: 1.75 kg
Oldalszám: 300
Ár: 34 990 Ft
(33 324 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

The World Atlas of Gin

The World Atlas of Gin

Mindenkinek és bárki számára, aki többet szeretne tudni a ginről, ez a teljes és végleges útmutató - amely a világ legjobb ginjeit, a történetüket és a gyártási módszereiket, valamint azokat az országokat mutatja be, amelyek hozzájárultak a gin globális sikertörténetéhez. 


My home land and sea. Estonia

My home land and sea. Estonia

Peeter Pihel személyes szakácskönyve Észtországból, mely régiós tapasztalatokkal, eseményekkel történetekkel egészít ki. Történetek a gazdag és egyedi ízekkel rendelkező észt ételekről, egyszóval egy könyv az észt konyhárol, gondolkodásmódról, a földdel és természettel való szoros kapcsolatról.


Szerzők: Peeter Pihel

Ikarus invites the world's best chefs VOL7

Ikarus invites the world's best chefs VOL7

Az Ikarus étterem vendégszakácsai kivételes konyhaművészetüket mutatják be, legyen szó fúziós, molekuláris gasztronómiáról vagy hagyományos konyháról. Martin Klein ügyvezető séf a nemzetközi csúcsszakácsok legjavát kínálja; kulináris turnéja például Görögország, Franciaország és Brazília felé vezet.


40 Amazing Desserts

40 Amazing Desserts

A belga cukrász, Bart Ardijns magas szintű kreativitással mutat be 15 közkedvelt desszert klasszikust. Mesterfogásaival és kellő adag találékonysággal 20 eredeti desszertet is kifejlesztett, ízek, textúrák, színek és formák széles skáláján.


Szerzők: Bart Ardijns