The Beer & Food Companion


« Vissza | Szerzők: Stephen Beaumont
  2016. június 07. 19:49

The Beer & Food Companion

The Beer and Food Companion szakácskönyv küldetése, hogy klasszikus útmutatóul szolgáljon azok számára, akik összhangba szeretnék hozni a söröket az ételekkel, meg szeretnék tudni, hogy hogyan főzhetünk sörrel valamint megismerni a sörkóstolás tradicionális és modern művészetét.


A sörök ételekkel való fogyasztása több ezer éves hagyományra vezethető vissza, bár csak napjainkban kezd igazán felértékelődni a sörök szerepe, mint az ételek tökéletes kísérőtársai. Egyesek szerint jobb söröket párosítani a sajtokhoz, mint borokat.
Végighaladva a sörök és az ételek közös történelmén ez a könyv segít az olvasónak, hogy felismerje az ízletes sörök jellemvonásait. A könyvben található ízletes receptek betekintést engednek a sörrel való főzésre, valamint segítenek, hogy jobban értékelhessük világos söreinket.

Kiemelkedő szakácsok, éttermek, sörszakértők, sör sommelierek és idegenvezetők vesznek részt a világ minden tájáról a sör ételhez párosításának új és izgalmas világában, beleértve a londoni Quilon-t, a Brüsszeli Restobieres-t és a Portlandi Higgins Éttermet Oregon államban. A sör és étel kapcsolatát szemléltető kimutatások biztosítják, hogy a sörhöz való hozzájutásunkat követően annak étellel való párosítása is tökéletes legyen. A magas szintű tudással, amelyet az ízek harmóniájáról és a sörrel főzés művészetéről szerez, hamar felismerheti a barna sör és a csokoládé gazdag és kielégítő kombinációját, a búzasör és a tengeri ételek egymást ellensúlyozó ízletességét, vagy a világos sör és a curry kellemes kombinációját.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Stephen Beaumont
Kiadó: Jacqui Small
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Technológia, Alapanyag, Sör / Beer, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2015
ISBN: 9781909342996
Nyelv: Angol
Méretek: 22 x 26 x 3 cm
Súly: 1.12 kg
Oldalszám: 224
Ár: 8 990 Ft