The Belgian Beer Book


« Vissza | Szerzők: Erik Verdonck, Luc De Raedemaeker
  2016. november 30. 21:40

The Belgian Beer Book

A Belgian Beer Book praktikus iránytűként vezet a Belga sörvidéken át. Tekints bele a Belga kávéházak kultúrájába és kövesd a különleges sörházak kalauzát. Elemezzük a sörfőzés folyamatának lépéseit, folyamatosan elérkezve a méltán népszerű, számtalan típusban és változatban készített italig.

 

Ebben a könyvben nem lesznek listák és rangsorolások; ellenben nem kevesebb, mint 133 sör ízvilágát és jellegzetességeit elemezzük és magától értetődően, gyakorlati tanácsokat is adunk mindezen sörök tárolására, csapolására, kitöltésére és kóstolására. Élvezzük ki egy pohár kiváló sör nyújtotta örömöket az étkezőasztalnál is, néhány sikeres sör-és ételpárosítással. Számtalan séffel egyeztettünk, akik örömmel fedik fel sörkonyhájuk titkait.

 

Végül, kalauzunk segítségül lesz elkövetkező sörfőzdei látogatásaid alkalmával. Nincs is jobb mód szeretett söreid szülőhelyeinek felfedezéséhez. Belgiumban az emberek időt szánnak egy jó sör elkészítésére. Szánj a saját idődből a sör hazájának körbeutazására. És mindenek felett, ne felejtsd el jól érezni magadat…egy pohár jó sör társaságában. Egészségünkre! Erik Verdonck a www.beertourism.com felületet is üzemeltető a The Belgian Beer Company munkatársa. Erik egy született mesemondó, aki legkevesebb 20 könyvet írt. Erik cikkei rendszeresen jelennek meg olyan magazinokban mint a Grande, Touring Explorer, Pasar é a Culinaire Ambiance.

Photo: Lannoo

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerzők: Erik Verdonck, Luc De Raedemaeker
Kiadó: Editions Lannoo
Kategória: Szakácskönyv, Technológia, Alapanyag, Sommelier, Sör / Beer, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2016
ISBN: 9789401435529
Nyelv: Angol
Méretek: 23.7 x 29.3 x 6.5 cm
Súly: 3.54 kg
Oldalszám: 704
Ár: 13 590 Ft