Barion Pixel

The Flavor Bible

The Essential Guide to Culinary Creativity, Based on the Wisdom of America's Most Imaginative Chefs


« Vissza | Szerzők: Karen Page, Andrew Dornenburg
  2018. október 19. 11:46

The Flavor Bible

Fedezze fel az ízek párosításának alapelveit és a jó ételkészítés építőköveit ebben a James Beard díjnyertes kiadványban. 


A nagyszerű főzés meghaladja a recept követését, fontos az alapanyagok kombinálásának ismerete, hogy a lehető legjobb ízeket hozhassuk létre. Karen Page és Andrew Dornenburg, tucatnyi vezető szakács tapasztalatai alapján elkészítették a végleges ízpárosítás útmutatóját, hogy bármilyen ételhez megfelelő ízeket hozzanak létre. Az alkotóelemek ezrei ábécé szerint rendezve, kereszthivatkozással - látványos ízkombinációk kincsleletét képezve.
Az olvasók megtanulják, hogy intuitívebben és hatékonyabban dolgozzanak az összetevőkkel; kísérlet a hőmérséklettel és a textúrákkal; gerjesztheti az orr- és szájpadlást gyógynövényekkel, fűszerekkel és egyéb ízesítőkkel; és kiegyensúlyozza a rendkívüli étkezés érzéki, érzelmi és szellemi elemeit.
Amerika leginkább fantáziadús szakácsainak tippjeivel, anekdotáival és emblematikus ételeivel fűszerezve a „THE FLAVOR BIBLE” egy igazi modern klasszikus, és nélkülözhetetlen referencia minden konyhában.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Karen Page, Andrew Dornenburg
Kiadó: Little & Brown and Company
Kategória: Chef, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol-Francia / English-French Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9780316118408
Nyelv: Angol
Méretek: 20.1 x 25.7 x 3.8 cm
Súly: 1.41 kg
Oldalszám: 380
Ár: 11 890 Ft
(11 324 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Koji Alchemy

Koji Alchemy

A Koji Alchemy az első könyv, ami a kojival - A GOMBA, ami a szójaszósz, miso, mirin, sake, jiang, douchi, amazake, makgeolli, meju, tapai és sok más a Japán konyha alapját adó hozzávaló ízletes, umami ízeiért felelős - erjesztett ételek folyamatainak, koncepcióinak és receptjeinek van szentelve.


El Celler de Can Roca

El Celler de Can Roca

Az El Celler de Can Roca - The Book, a világ legjobb éttermének elmúlt 25 évét szemlélteti a kezdetektől, egészen a napjainkig. A könyv, amely részletezi a 25 éves családi étterem történetét.


Dessert

Dessert

Dessert, Roger van Damme séf / cukrász és csapata 50 mesés desszertről szóló professzionális, inspiráló cukrászkönyve, mely a kulináris világ csúcsán végzett 25 éves kemény munka eredménye.


Szerzők: Roger van Damme

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.