The Flavor Bible
The Essential Guide to Culinary Creativity, Based on the Wisdom of America's Most Imaginative Chefs

Fedezze fel az ízek párosításának alapelveit és a jó ételkészítés építőköveit ebben a James Beard díjnyertes kiadványban.
A nagyszerű főzés meghaladja a recept követését, fontos az alapanyagok kombinálásának ismerete, hogy a lehető legjobb ízeket hozhassuk létre. Karen Page és Andrew Dornenburg, tucatnyi vezető szakács tapasztalatai alapján elkészítették a végleges ízpárosítás útmutatóját, hogy bármilyen ételhez megfelelő ízeket hozzanak létre. Az alkotóelemek ezrei ábécé szerint rendezve, kereszthivatkozással - látványos ízkombinációk kincsleletét képezve.
Az olvasók megtanulják, hogy intuitívebben és hatékonyabban dolgozzanak az összetevőkkel; kísérlet a hőmérséklettel és a textúrákkal; gerjesztheti az orr- és szájpadlást gyógynövényekkel, fűszerekkel és egyéb ízesítőkkel; és kiegyensúlyozza a rendkívüli étkezés érzéki, érzelmi és szellemi elemeit.
Amerika leginkább fantáziadús szakácsainak tippjeivel, anekdotáival és emblematikus ételeivel fűszerezve a „THE FLAVOR BIBLE” egy igazi modern klasszikus, és nélkülözhetetlen referencia minden konyhában.
Termékinformációk
Szerzők: | Karen Page, Andrew Dornenburg |
Kiadó: | Little & Brown and Company |
Kategória: | Chef, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol-Francia / English-French Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing |
Kiadás éve: | 2018 |
ISBN: | 9780316118408 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 20.1 x 25.7 x 3.8 cm |
Súly: | 1.41 kg |
Oldalszám: | 380 |
Ár: |
11 890 Ft (11 324 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Koji Alchemy

A Koji Alchemy az első könyv, ami a kojival - A GOMBA, ami a szójaszósz, miso, mirin, sake, jiang, douchi, amazake, makgeolli, meju, tapai és sok más a Japán konyha alapját adó hozzávaló ízletes, umami ízeiért felelős - erjesztett ételek folyamatainak, koncepcióinak és receptjeinek van szentelve.
El Celler de Can Roca

Az El Celler de Can Roca - The Book, a világ legjobb éttermének elmúlt 25 évét szemlélteti a kezdetektől, egészen a napjainkig. A könyv, amely részletezi a 25 éves családi étterem történetét.
Dessert

Dessert, Roger van Damme séf / cukrász és csapata 50 mesés desszertről szóló professzionális, inspiráló cukrászkönyve, mely a kulináris világ csúcsán végzett 25 éves kemény munka eredménye.
The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.