The Origins of Cooking (SIGNED EDITION)

Palaeolithic and Neolithic Cooking


« Vissza | Szerzők: Ferran Adriá
  2021. február 04. 22:34

The Origins of Cooking (SIGNED EDITION)

A főzés születésének hiánytalan felfedezése, az első számú szakértelemként ismert Ferran Adrià vezette elBullifoundation írásában.


Ez az esszenciális kötet a konyhaművészet alapjait vizsgálja, a legkorábbi forrásokkal kezdve. Végigkövet minden terményt, megoldást és készséget, ami az ételkészítésben szerepet játszik és olyan időszerű kérdéseket tesz fel, mint: a nyers ételek tudatos választása főzésnek számít-e vagy onnantól számítható főzésnek valami, hogy az alapanyagokat eszközökkel módosítjuk? Lehet az ételt ’főttnek’ tekinteni, ha nyers állapotában fogyasztjuk? Tele az elBullifoundation felvilágosító diagramjaival és képeivel és érdekfeszítő szövegekkel, kötelező darab minden szakács könyvtárába.
Ferran Adrià 1984-ben csatlakozott az elBulli étterem csapatához és viharos gyorsasággal haladt előre a konyhafőnöki pozícióig, 3 Michelin-csillaggal és számos más elismeréssel is díjazták. Híres úttörő kulináris technikáiról, méltatják és imitálják a világon mindenütt. Az elBulli 2011-es bezárása óta, Ferran Adrià előadásokat tart a világ körül és az elBullifoundation kifejlesztésén munkálkodik, ami egy kulináris akadémia és agytröszt az egykori elBulli helyén, Barcelona-tól nem messze.


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Ferran Adriá
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Technológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. január 14.
ISBN: 9781838662387
Nyelv: Angol-Spanyol
Méretek: 23 x 33 x 3.9 cm
Súly: 3.31 kg
Oldalszám: 592
Ár: 35 990 Ft
(34 276 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Noor Paco Morales

Noor Paco Morales

A Noor az a személyes projekt, amit Paco Morales szülővárosába, Córdobába való visszatérése alkalmával indított el. Sosem felejtette hagyta el a tisztelet, amit gyökerei és az iránt érez, amit csodálatos szakmai karrierje során tanult. 


Szerzők: Paco Morales

The Jewish Cookbook

The Jewish Cookbook

A kortárs, globális zsidó konyha gazdag váza, több száz történettel és otthoni szakácsok receptjeivel.


Sugarworks

Sugarworks

Kétségkívül a legegyedibb és legkreatívabb könyv, amit a szerző, Paco Torreblanca valaha is írt. Ezzel a művével a cukrászmester új utat teremtett a művészi egységek koncepciójában, a desszert készítésben, a cukrászatban. Torreblanca kezei valamilyen mágikus és meglepő formát adnak a cukornak, ami már az építészet és a szobrászat között van, az átlátszóság és homályosság, fények és árnyékok közötti differenciák kihasználásával.


Signature

Signature

A l’École Bellouet tehetséges cukrász professzora, Johan Martin 350 ínyenc oldalon át buzdít arra, hogy felfedezzük a nagy cukrászmesterek titkait. 


Szerzők: Johan Martin