The Pasta Codex

1001 Recipes


« Vissza | Szerzők: Vincenzo Buonassisi
  2020. augusztus 22. 11:21

The Pasta Codex

A tészta kódex egy harminc éven át tartó kutatás és utazás során összeállított, 1 001 recepttel összekapcsolja a világ leghíresebb ételeinek történetét és hagyományait, receptekkel minden tészta alakjára és típusára, valamint a mártásokra.


Az otthoni szakácsok és a tészta szerelmesei évtizedek óta vágyakoznak Vincenzo Buonassisi 1974. évi olasz mesterművének, az Il Codice della Pasta teljes angol fordítására. Végül ez a várakozás véget ért. Soha nem volt elérhető teljes angol fordításban. Buonassisi mérföldköve, John Alcorn híres tervezésében szereplő munka a klasszikus olasz gasztronómia és kiadvány elveszett drágaköve, amely készen áll a teljesen új generáció elkápráztatására.
Az 1001 recept modern fordításaival ellátott The Pasta Codex magában foglalja minden olasz régió kutatását, és minden tészta alakját és formáját - lapos, hengerelt, töltött -, valamint szárított és friss tésztát is felhasználja. Soha nem volt hitelesebb és kimerítőbb pillantás a világ kedvenc tészta ételeire.
Összetevők szerint kódolva - Tészta zöldségekkel, Tészta zöldségekkel és tejtermékekkel, Tészta hallal, Tészta hússal stb. - Mindegyik recept könnyen használható, az olasz történelem vagy földrajz részletes ismerete nélkül.

A szerzőről

Abruzzóban született, ügyvédként, híres újságíróként, íróként dolgozott és képzett gasztronómus volt Vincenzo Buonassisi (1918-2004).
A Buonassisi 1974-es műve minden jelentős kulináris vagy gasztronómiai társaság, beleértve a rangos Accademia Italiana della Cucina tagjai is, Olaszország egyik legfontosabb kulináris művének tekintik.

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Vincenzo Buonassisi
Kiadó: Rizzoli International Publications
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Technológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Tészta / Pasta
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9780847868742
Nyelv: Angol
Méretek: 17.8 x 24.8 x 5.1 cm
Súly: 1.81 kg
Oldalszám: 704
Ár: 13 890 Ft