Barion Pixel

The Professional Bakeshop

Tools, Techniques, and Formulas for the Professional Baker


« Vissza | Szerzők: Wayne Gisslen
  2019. november 09. 18:23

The Professional Bakeshop

Az egyik legátfogóbb útmutató szakkönyv a piacon, a feltörekvő pékek és cukrászok számára. Wayne Gisslen könyve precíz gyakorlati útmutatást biztosít minden olyan pék-cukrász számára, aki fejlődni, tanulni szeretne és megérteni a technológiák mögötti folyamatokat és azok lényegét.


Minden, az összetevők kölcsönhatásától, a tésztakeverési módszerektől a lépésről-lépésre történő sütési tanácsokig kiterjed, ez egy nélkülözhetetlen forrás a szakemberek számára, akik a technikákat szeretnék megérteni, valamint az otthoni pékek számára, akik magasabb szintre akarják emelni hobbijukat.
A könyv teljes útmutatót nyújt a kenyér, péksütemények, torták, krémek, díszítő cukrok és még sok más készítésének alapjairól. Az egészet lépésről-lépésre készített fényképekkel elmagyarázzák a kulcsfontosságú technikákat.
Ideális szakembereknek és az otthoni sütőknek egyaránt, szinte bármilyen képzettségi szintnél, mindent lefedve a sütés alapjaitól a csokoládé és a cukrok összetettségéig. A kiadvány közel 750 receptet és variációt tartalmaz, amelyek közül sok tartalmaz kis és nagy adagos anyaghányadot is. A 2013-ban megjelent oktató, szakkiadvány beltartalmilag erős alapokat biztosít.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Wayne Gisslen
Kiadó: John Wiley and Sons
Kategória: Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Tankönyvek / Oktatás / Education, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2013
ISBN: 9781118314104
Nyelv: Angol
Méretek: 22.5 x 29 x 3.7 cm
Súly: 2.09 kg
Oldalszám: 576
Ár: 22 990 Ft
(21 895 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

My home land and sea. Estonia

My home land and sea. Estonia

Peeter Pihel személyes szakácskönyve Észtországból, mely régiós tapasztalatokkal, eseményekkel történetekkel egészít ki. Történetek a gazdag és egyedi ízekkel rendelkező észt ételekről, egyszóval egy könyv az észt konyhárol, gondolkodásmódról, a földdel és természettel való szoros kapcsolatról.


Szerzők: Peeter Pihel

Nature's Table

Nature's Table

Emmanuel Renaut séf, a 3 Michelin csillagos éttermének (www.floconsdesel.com) 50 receptjét osztja meg a nagyközönséggel. A szerző rendkívüli érdeklődést mutat az erdők, mezők, ásványi források kincsei iránt. Az egyediségéről, természet szeretetéről közismert francia konyhafőnök kitüntetett figyelemmel kíséri a környék termelőit, a friss és helyi alapanyagokat. Ezekből az alapanyagokból készítette azt az 50 összetett, az Ö rá jellemző, emblematikus ételt.


Szerzők: Emmanuel Renaut

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


The Flavour Of Elegance

The Flavour Of Elegance

Begona Rodrigonak köszönhetően egy olyan könyvet vehetünk a kezünkbe, amely megfogalmazza azt, ami sokak számára a kortárs konyha szabályait jelenti: íz, technika, szépség és alapanyag.

A séf, aki a szakmát autodidakta módon sajátította el, és akinek alkarját a napi szinten szerzett égési sebek terítik be, tudja, hogy szakmája a konyhában történő tanulásból áll. 


Szerzők: Begoña Rodrigo