Barion Pixel

The Ultimate Gluten Free, Dairy Free Collection

Over 200 Delicious, Free From Recipes for Every Occasion (One of the Independent's Best Gluten Free Cookbooks)


« Vissza | Szerzők: Grace Cheetham
  2019. augusztus 16. 16:46

The Ultimate Gluten Free, Dairy Free Collection

Nélkülözhetetlen szakácskönyv bárkinek, aki glutén-vagy laktózmentes étrenden él. Csordultig tele ízletes, családbarát receptekkel. Ez az egyetlen könyv, amire valaha is szükséged van, hogy helyesen étkezz.


Ízletes gluténmentes és laktózmentes ételek minden alkalomra, energizáló reggelikkel, könnyed ebédekkel, élettel teli salátákkal, hétköznap esti klasszikusokkal és hétvégi közönségkedvencekkel. Fedezd fel úja kedvenc ételeidet, ínycsiklandó kenyerektől a kekszekig, kényeztető desszertekig és tortákig. A könnyen érthető szimbólumok segítségével sose volt könnyebb cöliákiások, különleges étrenden élők, vegetáriánusok és vegánok számára főzni. A legátfogóbb receptgyűjtemény a mentes ételek egyik vezető szakértőjétől.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Grace Cheetham
Kiadó: Nourish Books
Kategória: Szakácskönyv, Cukrászkönyv, Technológia, Alapanyag, Gluten free, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9781848993693
Nyelv: Angol
Méretek: 18.9 x 24.6 x 3.5 cm
Súly: 1.04 kg
Oldalszám: 352
Ár: 8 690 Ft
(8 276 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Flour Lab

Flour Lab

Adam Leonti egy mozgalmat indított el – és most, a Flour Lab képében friss lisztet ad az otthon sütők kezébe, a teljes kiőrlésű lisztek készítésének és azzal való sütés-főzés informatív és irányadó kalauzával, ami 20 alapkőnek számító receptet is bemutat.


Introduction to Japanese Cuisine

Introduction to Japanese Cuisine

A japán konyhaművészettel foglalkozó sokkötetes sorozat első kiadványa. A további kötetek évente jelennek meg és a japán konyha technikai oldalát fogják leírni és illusztrálni - Umami, Sauce & Seasoning, Cutting and Slicing, Simmering and Steaming, Grilling and Frying, Sushi and Other Cuisine, Desserts, Ingredients.  


The Art & Science of Foodpairing

The Art & Science of Foodpairing

A Foodpairing (ételpárosítás) egy módszer arra, hogy azonosítsuk mely ételek működnek jól együtt, olyan úttörő tudományos kutatásokon alapulva, amik a neurogasztronómiát (annak tudománya, ahogy az agy értelmezi az ízeket) az ételek kémiai felépítéséből származó aromaprofilok elemzésével ötvözi.


Hugh Johnson's Pocket Wine 2021

Hugh Johnson's Pocket Wine 2021

Hugh Johnson boros zsebkönyve alapvető referenciakönyv mindenkinek, aki bort vásárol - üzletekben, éttermekben vagy akár az interneten. Most, a 44-ik. kiadási évében, nincs versenytársa, átfogó és naprakész éves útmutató.


Szerzők: Hugh Johnson