Barion Pixel

Traité de Boulangerie au Levain


« Vissza | Szerzők: Thomas Teffri-Chambelland
  2019. október 26. 22:46

Traité de Boulangerie au Levain

Kiindulópont a pékszakma hivatásosainak, a Le Traité de boulangerie au levain a kenyérkészítés szerelmeseinek nélkülözhetetlen eszköze.


Az első kötetben Thomas Teffri-Chambelland először írja le a nagyközönség számára a nélkülözhetetlen elméleti tudnivalókat, a kenyérkészítés során felmerülő jelenségek alaposabb megértéséhez. A liszt, a só és a víz biológiája, a kovász biológiája és elemzése, a kovászos kenyér élettani hatásainak elemzése, diagramokkal illusztrált tematikus részek, és tanító szellemben szerkesztett fejezetek, adnak át minden elengedhetetlen alapot a pék szakmához.
A második kötet hosszú ideig társa lesz hivatásos vagy amatőr pékkarrierje során. Felfedezheti a kenyérkészítés különböző lépéseinek technikai leírásait és számtalan búza-, rozs- és olyan gluténmentes lisztekkel készült kovászos kenyerek receptjeit, mint a rizs és a hajdina. Ugyanitt megismerkedhet kovásszal készült vajas péksüteményekkel, beleértve a híres panettone-t is. Több mint 35, lépésenként illusztrált recepttel.

Photo: Ducasse Editions

CSAK ELŐRENDELÉSRE!

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Thomas Teffri-Chambelland
Kiadó: Ducasse Editions
Kategória: Technológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Gluten free, Nyelv - Francia / French Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9782841239924
Nyelv: Francia
Méretek: 20.2 x 26.1 x 4.6 cm
Súly: 1.67 kg
Oldalszám: 343
Ár: 18 290 Ft
(17 419 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

The Book of Vermouth

The Book of Vermouth

Több mint 100 klasszikus és modern koktél recepttel a The Vermouth könyve felfedezi az ital minden aspektusát, és megmutatja, mennyire sokrétű, a finom Martini vagy Negroni készítésén túl. 


Quay

Quay

Peter Gilmore az ausztrál szakácszseni, a világ egyik legtehetségesebb szakácsa. Étterme a Quay jelenleg a The World's 50 Best Restaurant ranglistáján, az 58-ik helyén található. Az előkelő hely bizonyítja, hogy bizony gazdag beltartalommal rendelkező könyvről van szó.


Szerzők: Peter Gilmore

COLLECTION Entremets et Petits Gâteaux

COLLECTION Entremets et Petits Gâteaux

Alig 3 évvel utolsó kiadványuk - a Petits gâteaux, tartes et entremets au fil des saisons - megjelenése után, Jean Michel Perruchon és a l’École Bellouet tanárai elénk tárják legújabb ötleteiket és alkotásaikat adagos desszertek, tortácskák, és apró piték formájában, nagyjából 60 eredeti, változatlan recepten keresztül. 


Central

Central

Central Restaurante, Virgilio Martinez Perui séf, a kulináris világ egyik legcsodáltabb feltörekvő tehetségének kivételes étterme, konyhája. Ez a rendkívüli kulináris tanulmány, az elismert Perui séf innovatív és izgalmas kóstoló menüjét követi végig a legfontosabb limai éttermében, a Central-ban.