Une autre idée du pain
Des riziéres aux délicieuses recettes naturellement sans gluten

Thomas Teffri-Chambelland, a pékké vált egykori biológiatanár, a l'Ecole internationale de boulangerie (Nemzetközi pékiskola) alapítója és Nathaniel Doboin vállalkozó és világutazó találkozásának gyümölcseként a pékszakma egy új fajtája született meg. Egy új ágazat, új receptekkel, ami természetesen gluténmentes termékek létrehozását tűzte ki célul.
Fedezze fel ezeket az újdonságokat a történeteken, a termékeken, a főszereplőkön, a technikákon és a recepteken keresztül. Szemet gyönyörködtető kiadvány ezernyi fotóval és 4 fő fejezetre osztott receptekkel:
- Kenyérkészítés (parasztkenyér, gesztenyés kenyér, kukoricakenyér)
- Ínyenc édes péksütemények (gyömbéres-mentás keksz, kókuszcsók, mandulakrémes tortácskák, brownie)
- Sós éttermi péksütemények (Nizzai socca, hummuszos-bazsalikomos-avokádós-áfonyás szendvics)
- És végül a séfek kedvencei, Pierre Sang, Julien Boscus, Olivier Gaslain, David Toutain et Jessica Préalpato részvételével.
Termékinformációk
Szerzők: | Nathaniel Doboin, Thomas Teffri-Chambelland |
Kiadó: | Editions de la Martinière |
Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Gluténmentes / Gluten free, Nyelv - Francia / French Books |
Kiadás éve: | 2018 |
ISBN: | 9782732478296 |
Nyelv: | Francia |
Méretek: | 19.5 x 26.2 x 2.2 cm |
Oldalszám: | 192 |
Ár: |
10 890 Ft (10 371 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Lune - Croissants All Day, All Night (Special Edition)

A Lune – Special Edition, a világhírű ausztráliai Croissant pékség debütáló szakácskönyvének különleges, limitált kiadása. A speciális kiadás egy 272 oldalas szakácskönyvből és egy exkluzív, 48 oldalas évfordulós albumból áll, mely a Lune első 10 évét mutatja be. Mindkét keménykötésű kötet holografikus fóliával bevont és lenyűgöző színes fényképeket tartalmaz.
Gluten-Free Baking At Home

Több, mint 80 mesterrecept átfogó, vizuális gyűjteménye glutén-és allergénmentes kenyerekre, muffinokra, scone-okra, tortákra, kekszekre, pitékre, tartokera és sok másra, amit egy oktató vagy egy cukrász séf fejlesztett ki, hogy minden alkalommal kiváló legyen a végeredmény.
Travel Cake by GARUHARU

Végül elkészült a GARUHARU MASTER BOOK SOROZAT 4. kiadása, a Travel Cake by Garuharu.
The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.