Barion Pixel

Une autre idée du pain

Des riziéres aux délicieuses recettes naturellement sans gluten


« Vissza | Szerzők: Nathaniel Doboin, Thomas Teffri-Chambelland
  2019. április 20. 10:45

Une autre idée du pain

Thomas Teffri-Chambelland, a pékké vált egykori biológiatanár, a l'Ecole internationale de boulangerie (Nemzetközi pékiskola) alapítója és Nathaniel Doboin vállalkozó és világutazó találkozásának gyümölcseként a pékszakma egy új fajtája született meg. Egy új ágazat, új receptekkel, ami természetesen gluténmentes termékek létrehozását tűzte ki célul.


Fedezze fel ezeket az újdonságokat a történeteken, a termékeken, a főszereplőkön, a technikákon és a recepteken keresztül. Szemet gyönyörködtető kiadvány ezernyi fotóval és 4 fő fejezetre osztott receptekkel:

- Kenyérkészítés (parasztkenyér, gesztenyés kenyér, kukoricakenyér)

- Ínyenc édes péksütemények (gyömbéres-mentás keksz, kókuszcsók, mandulakrémes tortácskák, brownie)

- Sós éttermi péksütemények (Nizzai socca, hummuszos-bazsalikomos-avokádós-áfonyás szendvics)

- És végül a séfek kedvencei, Pierre Sang, Julien Boscus, Olivier Gaslain, David Toutain et Jessica Préalpato részvételével.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Nathaniel Doboin, Thomas Teffri-Chambelland
Kiadó: Editions de la Martinière
Kategória: Technológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Gluten free, Nyelv - Francia / French Books
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9782732478296
Nyelv: Francia
Méretek: 19.5 x 26.2 x 2.2 cm
Oldalszám: 192
Ár: 10 890 Ft
(10 371 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Petits gâteaux, tartes et entremets au fil des saisons

Petits gâteaux, tartes et entremets au fil des saisons

A MOF (Meilleur Ouvrier de France) cím birtokosa Stephane Glacier és Cukrász-séfje, Jerome Le Teuff publikálásában kerül bemutatásra ez a szemet gyönyörködtető, professzionális cukrászkönyv, amely professzionális recepteket és konyhatechnikákat mutat be. A szezonalitás szellemét követve kerülnek bemutatásra a kis tortácskák, tarte-ok és desszertek.


Barbecue Sauces

Barbecue Sauces

Szóval mivel lett több a Sauces legújabb kiadványa? Sokkal, kezdve a merész, teljes egészében színes design-nal, ami a New York Times bestseller könyv, a Project Smoke stílusát követi. Az új előszó bemutat minden újdonságot a barbecue és a grill világának trendjei közül, többek között a cider-sprayket, szárazpácolást és a pastrami univerzumát. 


Szerzők: Steven Raichlen

Bar Bibel

Bar Bibel

Minden, amit érdemes tudni az italokról és koktélokról, a világ egyik legjobb bártenderétől. Cihan Anadologlu legjobb italai és koktéljai egy összegző, tartalmas német nyelvű kiadványban!


The Bourbon Bible

The Bourbon Bible

A Bourbon sikere megállíthatatlan, és ez a kalauz megtanít mindent, amit érdemes tudni róla. Eric Zandona, italspecialista az American Distilling Institute-nél, a világ 140 legjobb bourbonjéről ad áttekintést, a klasszikus nagy nevektől kicsiny, kézműves lepárlókig, ízprofilokkal és javaslatokkal, hogy miképp élvezhetjük legjobban a megismert italok mindegyikét. 


Szerzők: Eric Zandona