Barion Pixel

Vadak és Halak / Dedikált - Signed /

Game and FishVadak és Halak / Dedikált - Signed /

A Vadak és halak hiánypótló kiadvány a magyar gasztronómia palettáján. Több, mint szakácskönyv; a receptúrák közlésén túl az is célja, hogy bemutassa a magyar vadak gasztronómiában betöltött szerepét. 


A benne szereplő séfek és szakemberek segítségével közelebbről megismerhetjük a vadakat és a halakat, amelyek kiváló alapanyagai nemcsak a csúcsgasztronómiának és a bisztrókonyhának, hanem az otthoni főzésnek is. A Magyar Bocuse d’Or Akadémia gondozásában megjelent könyv az „Egy a Természettel” – Vadászati és Természeti Világkiállítás apropóján született meg. A magyar vadakat és halakat, és a belőlük készíthető ételeket neves magyar séfek, Szulló Szabina és Széll Tamás, Veres István, Barna Ádám, Sárközi Ákos, Tóth Szilárd, Kanász László és Nyíri Szása, valamint Bíró Lajos és Jahni László mutatja be. A kétnyelvű kötetben mind a fine dining, mind a bisztró stílus, mint az otthoni főzés képviselői megtalálhatják a hozzájuk legközelebb álló stílus receptúráit mind magyar, mind angol nyelven. 

Dedikált verzió!

A séfek által dedikált kiadvány kizárólag a készlet erejéig elérhető!

 

Fotók 

Étel, természet, vadfotók: Fekete Antonio / Designfood

Portréfotók (8,31,53,69,85,101,117,155,161): Kaunitz Tamás

Portréfotó (16): Sárosi Zoltán

Vadfotók (6-7, 20,22-23, 28-29,32,54,70-71,86,102): Gschwindt Márk

Bocuse d'Or fotók (166-167,168-169,172-173,174,176-177,178): Le Photographe

Szöveg

Szövegírás, szerkesztés: Lami Juli 

Szöveggondozás: Hessky Eszter

Fordító: Serban Richard

Könyvterv: Püspöki Apor / Apli Design

Kiadó: Magyar Bocuse d'Or Akadémia Egyesület

 

In English

Game and Fish is gap filling in Hungarian gastronomy. It’s more than a cookbook; beyond showing recipes it tells all about the role of game and fish in gastronomy. With the help of chefs and professionals we learn a lot about game and fish, that are excellent products of top gastronomy, bistro kitchen and even home cooking. This book made by the Hungarian Bocuse d’Or Academy is the official cookbook of the upcoming „One with Nature” – Hunting and Nature Expo. In the book the game and fish are introduced by Szabina Szulló and Tamás Széll, Istán Veres, Ádám Barna, Ákos Sárközi, Szilárd Tóth, László Kanász and Szása Nyíri, and Lajos Bíró and László Jahni. No matter if it’s a fine dining or a bistro chef, or an enthusiastic amateur cook, in this bilingual publication everyone will find their own way to cook.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Széll Tamás, Szulló Szabina, Veres István, Barna Ádám, Sárközi Ákos, Tóth Szilárd, Kanász László, Nyíri Szása, Bíró Lajos, Jahni László
Kiadó: Magyar Bocuse dOr Akadémia Egyesület
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Technológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, Bocuse dOr, Vad / Game
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. május 14.
ISBN: 9786150107400
Nyelv: Magyar-Angol
Méretek: 20.4 x 31.5 x 2.1 cm
Súly: 1.7 kg
Oldalszám: 271
Ár: 14 900 Ft
(14 190 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Klaus Erfort - Drei Sterne - Zu Hause

Klaus Erfort - Drei Sterne - Zu Hause

DREI STERNE - Rezepte aus dem Gästehaus Klaus Erfort
ZU HAUSE - Rezepte aus der Privatküche von Klaus Erfort

Klaus Erfort személyében egyesül a kézműves tökéletesség és a kreatív szenvedély. Klaus Erfort puritánul elegáns konyhája 2007 óta három Michelin csillaggal büszkélkedhet, valamint neves étteremtulajdonosok és szakmai folyóiratok már számtalan díjat ítéltek a séfnek.


Szerzők: Klaus Erfort

Karen Torosyan

Karen Torosyan

Karen Torosyan, szenvedélyes séf, a Bozar Restaurant, Brüsszel egyik legismertebb éttermének lelke. 


Artisanal Ice Cream Recipe Book 2

Artisanal Ice Cream Recipe Book 2

Az új Artisanal Ice Cream Recipe Book 245 receptet gyűjt össze a világ legelismertebb hivatásosaitól, akik az Arte Heladero magazinban jelentek meg az elmúlt évek során. A receptek szerző szerint abc-sorrendben találhatók és összesen 13 jégkrém-családra vannak osztva.


Szerzők: Several Authors

So Good Recipes 2

So Good Recipes 2

Miért olyan népszerű a So Good Recipes? Mert ez tartalmazza az összes olyan receptet, amelyeket a So Good Nr.9-16 kiadványokban publikáltak. Ez a tökéletes kiegészítése a nagyra értékelt, minőségi cukrászatot bemutató So Good magazinnak. 


Szerzők: Several Authors