Barion Pixel

Vadak és Halak / Dedikált - Signed /

Game and FishVadak és Halak / Dedikált - Signed /

A Vadak és halak hiánypótló kiadvány a magyar gasztronómia palettáján. Több, mint szakácskönyv; a receptúrák közlésén túl az is célja, hogy bemutassa a magyar vadak gasztronómiában betöltött szerepét. 


A benne szereplő séfek és szakemberek segítségével közelebbről megismerhetjük a vadakat és a halakat, amelyek kiváló alapanyagai nemcsak a csúcsgasztronómiának és a bisztrókonyhának, hanem az otthoni főzésnek is. A Magyar Bocuse d’Or Akadémia gondozásában megjelent könyv az „Egy a Természettel” – Vadászati és Természeti Világkiállítás apropóján született meg. A magyar vadakat és halakat, és a belőlük készíthető ételeket neves magyar séfek, Szulló Szabina és Széll Tamás, Veres István, Barna Ádám, Sárközi Ákos, Tóth Szilárd, Kanász László és Nyíri Szása, valamint Bíró Lajos és Jahni László mutatja be. A kétnyelvű kötetben mind a fine dining, mind a bisztró stílus, mint az otthoni főzés képviselői megtalálhatják a hozzájuk legközelebb álló stílus receptúráit mind magyar, mind angol nyelven. 

Dedikált verzió!

A séfek által dedikált kiadvány kizárólag a készlet erejéig elérhető!

 

Fotók 

Étel, természet, vadfotók: Fekete Antonio / Designfood

Portréfotók (8,31,53,69,85,101,117,155,161): Kaunitz Tamás

Portréfotó (16): Sárosi Zoltán

Vadfotók (6-7, 20,22-23, 28-29,32,54,70-71,86,102): Gschwindt Márk

Bocuse d'Or fotók (166-167,168-169,172-173,174,176-177,178): Le Photographe

Szöveg

Szövegírás, szerkesztés: Lami Juli 

Szöveggondozás: Hessky Eszter

Fordító: Serban Richard

Könyvterv: Püspöki Apor / Apli Design

Kiadó: Magyar Bocuse d'Or Akadémia Egyesület

 

In English

Game and Fish is gap filling in Hungarian gastronomy. It’s more than a cookbook; beyond showing recipes it tells all about the role of game and fish in gastronomy. With the help of chefs and professionals we learn a lot about game and fish, that are excellent products of top gastronomy, bistro kitchen and even home cooking. This book made by the Hungarian Bocuse d’Or Academy is the official cookbook of the upcoming „One with Nature” – Hunting and Nature Expo. In the book the game and fish are introduced by Szabina Szulló and Tamás Széll, Istán Veres, Ádám Barna, Ákos Sárközi, Szilárd Tóth, László Kanász and Szása Nyíri, and Lajos Bíró and László Jahni. No matter if it’s a fine dining or a bistro chef, or an enthusiastic amateur cook, in this bilingual publication everyone will find their own way to cook.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Széll Tamás, Szulló Szabina, Veres István, Barna Ádám, Sárközi Ákos, Tóth Szilárd, Kanász László, Nyíri Szása, Bíró Lajos, Jahni László
Kiadó: Magyar Bocuse dOr Akadémia Egyesület
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, Bocuse dOr, Vad / Game
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. május 14.
ISBN: 9786150107400
Nyelv: Magyar-Angol
Méretek: 20.4 x 31.5 x 2.1 cm
Súly: 1.7 kg
Oldalszám: 271
Ár: 14 900 Ft
(14 190 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Sweet Devotion

Sweet Devotion

Daniel Álvarez cukrászséf bemutatja a Sweet Devotion-t, kézműves péksütemények kortárs megközelítésben. Grandiózus értekezés a leveles-és brióstésztákról, alapos, a minőség felé való elhivatottság tekintetében naprakész mű, amely kifejezetten szakembereknek ajánlott. 


Szerzők: Daniel Álvarez

Institut Paul Bocuse - A főzés magasiskolája

Institut Paul Bocuse - A főzés magasiskolája

Ismerjük meg a világhírű Paul Bocuse Intézetet és kiváló séfjeinek egyedülálló módszereit. Lépésről lépésre követhetjük a csúcsgasztronómia mesterfogásait.


The Franklin Barbecue Collection

The Franklin Barbecue Collection

A szegytől a steakig, minden, amit tudni kell a húsról. Ez a deluxe díszdobozos kiadás, a szakma által is elismert pitmaster és New York Times bestseller író sorozatának, az Austin’s Franklin Barbecue exkluzív puhakötésű verzióit tartalmazza: a Franklin Barbecue-t és a Franklin Steak-et.


The Science of Chocolate

The Science of Chocolate

The Science of Chocolate könyv a teljes csokoládékészítés megértésén vezeti végig, ismerteti azokat a módszereket, amelyek alapvető szerepet játszanak a csokoládé előállításában, vizsgálatában és fogyasztásában.