Barion Pixel

YOU & ME - Andreas Caminada

Andreas Caminadas Rezepte zum Teilen, aus der IGNIV-Welt und für zuhause: IGNIV


« Vissza | Szerzők: Andreas Caminada
  2022. december 16. 18:06

YOU & ME - Andreas Caminada

A nagyon egyszerűtől a fine-dining-ig: Andreas Caminada új munkája arra hív, hogy együtt élvezzük. Két könyvben olyan ételeket mutat be, amelyek megoszthatók. 2 könyv, 90 recept.


A kis könyv gasztronómiai ihletet ad kötetlen alkalmakra, és kezdő szakácsok számára is alkalmas. A nagy könyvben Caminada IGNIV éttermeinek világába vezeti az olvasókat. Bemutatja a konyhai csapatokat, a Bad Ragaz, St. Moritz, Zürich és Bangkok négy IGNIV éttermének klasszikus receptjeit és az egyes szakácsok jellegzetes fogásait. Akárcsak a »Pure Passion« és a »Pure Freude« könyvek esetében, a főszereplők személyes történetei kísérik a recepteket.
YOU & ME: Andreas Caminada (Schauenstein Schloss, 3 Michelin csillag) ínyenc kozmoszáról, IGNIV-ről (rétorománul: fészek) szóló munkája és séfjei által megalkotott receptekkel egy egészen rendkívüli szakácskönyv.
A szerző jól tudja, hogy a nagy könyvben leírt recepteket nehéz elkészíteni. Valószínűleg ezért egészítette ki a könyvet egy kisebb füzettel, amely egyszerű recepteket kínál a barátokkal való laza együttlétekhez, például villásreggelihez, grillezéshez vagy téli lakomákhoz. Ezek a receptek nehézségi fok szerint vannak rendezve, így mindenki számára egyszerű az elkészítésük.

Szerzőről:
Andreas Caminada saját éttermet és Schloss Schauenstein szállodát üzemeltet Fürstenauban, Domleschgben (Graubünden), amely három Michelin-csillaggal és 19 Gault Millau-ponttal rendelkezik. 2018-ban nyitotta meg a »Casa Caminadát«. Bad Ragazban, St. Moritzban, Zürichben és Bangkokban található IGNIV éttermeiben ötvözi a finom ételeket és az innovatív „Sharing” koncepciót.

Photo credit: Lukas Lienhard

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Andreas Caminada
Kiadó: atVerlag
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Német / German Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2022. december 16.
ISBN: 9783039020959
Nyelv: Német
Méretek: 24.1 x 30.3 x 4.2 cm
Súly: 2.48 kg
Oldalszám: 384
Ár: 35 990 Ft
(34 276 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Asada

Asada

Az Oaxacai (könyv) szerzői, Bricia Lopez és Javier Cabral visszatértek egy nagy szakácskönyvvel, amely arról szól, hogyan készítsünk asada-mexikói stílusú grillhúst otthon.


Noor Paco Morales

Noor Paco Morales

A Noor az a személyes projekt, amit Paco Morales szülővárosába, Córdobába való visszatérése alkalmával indított el. Sosem felejtette hagyta el a tisztelet, amit gyökerei és az iránt érez, amit csodálatos szakmai karrierje során tanult. 


Szerzők: Paco Morales

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Healthier, lighter, and tastier pastry book

Healthier, lighter, and tastier pastry book

Jordi Bordas receptkönyvével megtanulhatod, hogyan készíthetsz egészségesebb, könnyebb és ízletesebb cukrászsütemények egész gyűjteményét. A reggelitől a snack-ig, különböző textúrájú tortákig, desszertekig, tarte-ig és elviteles tortákig. Alakítsa át ezt a különleges alkalmat egy lehetőséggé, hogy élvezze és vigyázzon önmagára.


Szerzők: Jordi Bordas