Barion Pixel

YOU & ME - Andreas Caminada

Andreas Caminadas Rezepte zum Teilen, aus der IGNIV-Welt und für zuhause: IGNIV


« Vissza | Szerzők: Andreas Caminada
  2022. december 16. 18:06

YOU & ME - Andreas Caminada

A nagyon egyszerűtől a fine-dining-ig: Andreas Caminada új munkája arra hív, hogy együtt élvezzük. Két könyvben olyan ételeket mutat be, amelyek megoszthatók. 2 könyv, 90 recept.


A kis könyv gasztronómiai ihletet ad kötetlen alkalmakra, és kezdő szakácsok számára is alkalmas. A nagy könyvben Caminada IGNIV éttermeinek világába vezeti az olvasókat. Bemutatja a konyhai csapatokat, a Bad Ragaz, St. Moritz, Zürich és Bangkok négy IGNIV éttermének klasszikus receptjeit és az egyes szakácsok jellegzetes fogásait. Akárcsak a »Pure Passion« és a »Pure Freude« könyvek esetében, a főszereplők személyes történetei kísérik a recepteket.
YOU & ME: Andreas Caminada (Schauenstein Schloss, 3 Michelin csillag) ínyenc kozmoszáról, IGNIV-ről (rétorománul: fészek) szóló munkája és séfjei által megalkotott receptekkel egy egészen rendkívüli szakácskönyv.
A szerző jól tudja, hogy a nagy könyvben leírt recepteket nehéz elkészíteni. Valószínűleg ezért egészítette ki a könyvet egy kisebb füzettel, amely egyszerű recepteket kínál a barátokkal való laza együttlétekhez, például villásreggelihez, grillezéshez vagy téli lakomákhoz. Ezek a receptek nehézségi fok szerint vannak rendezve, így mindenki számára egyszerű az elkészítésük.

Szerzőről:
Andreas Caminada saját éttermet és Schloss Schauenstein szállodát üzemeltet Fürstenauban, Domleschgben (Graubünden), amely három Michelin-csillaggal és 19 Gault Millau-ponttal rendelkezik. 2018-ban nyitotta meg a »Casa Caminadát«. Bad Ragazban, St. Moritzban, Zürichben és Bangkokban található IGNIV éttermeiben ötvözi a finom ételeket és az innovatív „Sharing” koncepciót.

Photo credit: Lukas Lienhard

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Andreas Caminada
Kiadó: atVerlag
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Német / German Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2022. december 16.
ISBN: 9783039020959
Nyelv: Német
Méretek: 24.1 x 30.3 x 4.2 cm
Súly: 2.48 kg
Oldalszám: 384
Ár: 35 990 Ft
(34 276 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Quay

Quay

Peter Gilmore az ausztrál szakácszseni, a világ egyik legtehetségesebb szakácsa. Étterme a Quay jelenleg a The World's 50 Best Restaurant ranglistáján, az 58-ik helyén található. Az előkelő hely bizonyítja, hogy bizony gazdag beltartalommal rendelkező könyvről van szó.


Szerzők: Peter Gilmore

The Italian Deli Cookbook

The Italian Deli Cookbook

A biscottitól a limoncellóig, a világ az olasz csemegeboltokkal folytatott szerelmi viszonya hosszú évek óta tart.


Szerzők: Theo Randall

The Bacon Bible

The Bacon Bible

A bacon Peter Sherman sarkcsillaga. 2014-ben nyitotta meg a BarBacon-t, egy bacon tematikájú gastropubot New York Cityben, ami pillanatok alatt gazdasági és közönségsiker lett, és Sherman a világ bacon-gurujává is vált sokak szemében.


Szerzők: Peter Sherman

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.