Fare Magazine: Helsinki

Issue 02


« Vissza | Szerzők: Several Authors, Ben Mervis
  2018. április 28. 15:38

Fare Magazine: Helsinki

Egy új magazin, ami felfedezi a városi kultúrát ételeken, történelmen és a helyi közösségen keresztül. Helsinki város a javából. Egy fajta anomáliának is nevezhetjük. Kulturálisan szomszédjainak és korábbi hódítóinak – Oroszországnak és Svédországnak – ötvözete, de mint a fiatal és független Finnország fővárosa, telis-tele van születőben lévő büszkeséggel és pozitivitással. 


Mindennél többre tartott a vállalkozó szellem és itt általános meggyőződés, hogy úgy lehet új projekteket és hagyatékot létrehozni, hogy régieket is megőrzik és ünneplik. Mialatt sok skandináv város ’Északi menőséget’ sugároz magából, itt a kollektív nemtörődömség és széleskörű pragmatizmus az úr. Helsinki utcáit szecessziós design borítja, és az ünnepelt finn modernisták munkái is nagyon szem előtt vannak. Designerek, művészek, alkotók, séfek és hip-hop sztárok mind hozzájárulnak a város vibráló életstílusához.
A kiadványból néhány példány elérhető, de a jövőben csak előrendelésre lesz kapható, így amennyiben szeretne előrendelni a következő megjelenésekre, kérem jelezze azt az ismert elérhetőségeken!

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Magazin részletek

Szerzők: Several Authors, Ben Mervis
Kiadó: Fare Folk Ltd.
Kategória: Chef, Étterem, Alapanyag, Magazin, Aktualitások / Hírek, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2018
ISSN: 977251431300602
Nyelv: Angol
Méretek: 17 x 24 x 1.5 cm
Súly: 0.42 kg
Oldalszám: 188
Ár: 5 290 Ft