Barion Pixel

So Good Magazine #25

The Magazine of Haute Pâtisserie


« Vissza | Szerzők: Several Authors
  2021. január 07. 15:44

So Good Magazine #25

Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges, kortárs cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.


 

Az innováció iránti elkötelezettség, a saját személyes út keresése a közös szál Jose Andrés (Think Food Group), Curtis Duffy (Ever) vagy Ángel León spanyolországi tenger gyümölcseit kínáló étterme között.
A formátumok fúziójának szelleme ragyog Antonio Bachour, Meinhart Attila és Eric Ortuño javaslataiban. A mélyreható technikák Josep Maria Ribé és Michel Eickermantól.
Négy séfkiválóság tiszteleg egy klasszikus, a Michel Bras Coulan-ja előtt; Patryk Szczepanski inkluzív cukrászata; a Természet, amelyet Lior Shtaygman süteményeiben testesít meg.
A Vinesh Johny kibontakozó indiai hagyománya, Ivan Pascual kétszer erjesztett csokoládéja, Eunyoung Yun egyedi és pedagógiai stílusa... és így tovább akár 24 különböző történet, hogy élvezhesse a mai modern cukrászat teljes körű panorámáját.


Tartalmi index:

COULANT. 40 years of the most magical dessert
Michel Bras From simplicity to genius
Cédric Grolet A melting heartbeat
Oriol Balaguer A balancing act
Emmanuel Ryon Two textures in one
Albert Adrià From cake to dessert
---
Lior Shtaygman Living nature
Charisse Dickens Diligence, discipline and perseverance
Attila Meinhart Reinventing naturalness
Patrik Szczepański The green sugar
---
25th ANNIVERSARY. Chocolate Academy BCN
Enric Monzonis Round cakes
Albert Daví Travel pastry
Josep Maria Ribé Spreads for a new gastronomy
---
Julien Dugourd Exclusivity with sea views
Raphaël Giot A pleasure which raises hopes
Vinesh Johny India inspiration
Masahiko Ozumi Exploring ultimate uniqueness
Curtis Duffy Breaking boundaries
Eric Ortuño Constant renovation
Hiroyuki Emori The sky is the limit to the variation of Tigre
Michel Eyckerman Artisan emblems

Tidbits
Ángel León & David Chamorro The sweet that came from the sea
Ivan Pascual The chocolate of two fermentations
Eunyoung Yun From Garuharu to the world
Antonio Bachour Bachour in a couple of bites

 

 



Kapcsolódó videók





Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Several Authors
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Magazin, Aktualitások / Hírek, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Angol / English Books, So Good Magazin
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. január 07.
ISSN: 2013203425
Nyelv: Angol
Méretek: 23 x 29.7 x 2.5 cm
Súly: 1.9 kg
Oldalszám: 304
Ár: 16 990 Ft
(16 181 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

So Good Magazine #27

So Good Magazine #27

Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges, kortárs cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.


Szerzők: Several Authors

Drift - Volumen 10 - Manhattan

Drift - Volumen 10 - Manhattan

A Drift Manhattan VOL 10. kötet reflektorfénybe helyezi York City leghíresebb kerületét: Manhattant.


So Good Magazine #15

So Good Magazine #15

Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.


Szerzők: Several Authors

Melba Nr. 2

Melba Nr. 2

„Kiadványainkkal mindig arra törekedtünk, hogy a legjobb tartalmat kínáljuk a világ szakembereinek, hogy segítsünk a fejlődésben, a vállalkozásaikban /Montagud Editores/”. Magazinunk nem csupán egy ragyogó kiadvány csodás fotókkal. Mi arra törekszünk, hogy lehetővé tegyük az általunk bemutatott ötleteket, hogy belépjünk az olvasó elméjébe, hogy ezáltal alkalmazhassák kiadványaink technológiáit.


Szerzők: Several Authors