Barion Pixel

So Good Recipes 1

No. 1


« Vissza | Szerzők: Several Authors
  2013. december 27. 11:42

So Good Recipes 1

A legátfogóbb, a legteljesebb, frissített recept gyűjtemény a világ legjobb cukrászaitól. "Mi a leggyorsabb módja, hogy megtalálja a levendula puding receptjét, mely a So Good magazin legkorábbi kiadásában jelent meg? Hogyan találok modern piskóta recepteket, melyek a világ legjobb cukrászaitól származnak? Milyen más lehetőségem van gyümölcszselét készíteni? A válasz ezekre és sok más kérdésre a So Good .. Recipes adja. 120 Cukrász = 1144 Recept

 


A So Good Recipies (Receptek) a legátfogóbb és az egyetlen receptgyűjtemény jelenleg a nemzetközi, minőségi cukrászatban. Ez egy egyedülálló kötet, melyben az első nyolc (1-8) So Good magazin teljes recept anyaga megtalálható, rendszerbe szedve, kategorizálva a könnyebb eligazodás és használat érdekében. Az első nyolc magazinban megjelent sütemények, desszert tányérok, petit fours-ok, stb. teljes részletességében, kiegészítő alkotóelemeivel együtt kerülnek ismertetésre, mindezek kategóriákra szétbontva. Például, ha az olvasó megtalálja az étcsokoládéról szóló szakaszt, és annak alkategóriáját, akkor minden az addig megjelent (1-8 So Good magazinban valaha megjelent étcsokoládés mousse-t megtalálja, mely ebben az esetben nem kevesebb, mint 26 féle étcsokoládés mousse receptet találunk, melyek mellett olyan mesterek nevét találjuk, mint  Angelo Musa, Carles Mampel, Albert Adria és Stéphane Glacier…többek között! Továbbá néhány példa, a sok közül: fagylalt (27) sorbet (32), gyümölcskocsonya (50) Piskóta (54), dacquoises (16), tojásmentes krémek (48), croustillants-tuile ropogósok, égetett cukrok, lekvárok, ganache-ok, Sable tészták... és így tovább, összesen 1144 recept, 120 különböző világhíres cukrásztól. És az ok, hogy miért is jelent meg a So Good magazin speciális, csak receptekkel?  Akkora az érdeklődés a világ egyik legprofibb cukrász magazinja iránt, hogy az első nyolc megjelenés végleg elfogyott, és nincs utánnyomtatás. A receptek iránti komoly érdeklődés miatt döntött úgy a Vilbo Editores (kiadó), hogy megjelentet egy kategóriákra osztott, professzionális receptes kiadást, hogy segítse a cukrászok munkáját és egyben eleget tegyen az érdeklődők kívánságainak.  

Minden kezdő és gyakorlott cukrásznak ajánlom eme remek kiadványt. A magazin egy komoly segítség a mindennapi munka és a minőségi választék összeállításánál. Csalódás kizárva. Az ajánló végén található videó megtekintését mindenkinek ajánlom, tökéletesen szemlélteti a magazin beltartalmát.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Several Authors
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Konyhatechnológia, Alapanyag, Magazin, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2013
ISSN: 2013-2034
Nyelv: Angol
Méretek: 22.1 x 22 x 2 cm
Súly: 0.95 kg
Oldalszám: 230
Ár: 15 990 Ft
(15 229 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

So Good Magazine #10

So Good Magazine #10

Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.


Szerzők: Several Authors

Melba Nr. 2

Melba Nr. 2

„Kiadványainkkal mindig arra törekedtünk, hogy a legjobb tartalmat kínáljuk a világ szakembereinek, hogy segítsünk a fejlődésben, a vállalkozásaikban /Montagud Editores/”. Magazinunk nem csupán egy ragyogó kiadvány csodás fotókkal. Mi arra törekszünk, hogy lehetővé tegyük az általunk bemutatott ötleteket, hogy belépjünk az olvasó elméjébe, hogy ezáltal alkalmazhassák kiadványaink technológiáit.


Szerzők: Several Authors

So Good Magazine #12

So Good Magazine #12

Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.


Szerzők: Several Authors

Ehető virágok / Edible flowers

Ehető virágok / Edible flowers

Alapanyag poszterek a Cookbooks.hu könyváruháztól. Speciális alapanyag poszterek megjelenése sok esetben segíti az éppen tanuló, vagy már gyakorlattal rendelkező szakácsok, séfek hétköznapi munkáját. Thomas Ruhl, Németország, egyik legismertebb ételfotósa szerkesztette, fényképezte a posztereket, mely garancia a minőségre. Nem csak egy szemet gyönyörködtető nyomtatvány (poszter), hanem óriási tudást is biztosít, hiszem érthetően láthatjuk különböző állatok (marha, sertés, bárány) bontási részeit, vagy éppen áttekinthetjük a sós és édesvízi halak, rákok sokszínűségét, választékát. A növények szerelmesei az ehető virágokat, fűszereket és a gombákat szemléltető-ismertető plakátok közül választhatnak.


Szerzők: Thomas Ruhl
Kategória: Alapanyag, Poszter