Barion Pixel

A l'école de la pâtisserie vegan

Linda Vongdara


« Vissza | Szerzők: Linda Vongdara
  2021. április 16. 17:49

A l'école de la pâtisserie vegan

Lépésről lépésre és remek fotók segítségével a „A l'école de la pâtisserie vegan” megismerteti Önt a desszertek művészetével, állati eredetű összetevők nélkül, függetlenül attól, hogy kezdő vagy elkötelezett vegán.


A vegán cukrásztanár, Linda Vongdara megnyitja az ajtókat egy „növényi”, édes univerzum felé. Az első fejezet az alapismeretekről és az alapvető technikákról szól, amely lehetővé teszi a sütemények, muffinok, moelleux-k, flanok készítését. Továbbiakban a receptek kifinomultabbá válnak: tarte-k, krémes desszertek, torták, vagyis a középszint, mielőtt eljutna a mesteri szintig, amely lehetővé teszi a Choux-k, mille-feuilles-k elkészítését. A receptek összessége feledteti a tejet, a friss tejszínt és a tojást, miközben megnyitja az ajtót az új ízek előtt. 

Photo: Solar

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Linda Vongdara
Kiadó: Solar
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Nyelv - Francia / French Books
Kiadás éve: 2019
Forgalmazás kezdete: 2021. január 05.
ISBN: 9782263162558
Nyelv: Francia
Méretek: 21.9 x 26.9 x 2.4 cm
Súly: 1.2 kg
Oldalszám: 216
Ár: 14 990 Ft
(14 276 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt


Szerzők:

Slow Food, Fast Cars - Casa Maria Luigia – Stories and Recipes

Slow Food, Fast Cars - Casa Maria Luigia – Stories and Recipes

Üdvözöljük Casa Maria Luigia, Massimo Bottura és Lara Gilmore idilli vendégházában az olasz vidéken. Lara Gilmore és Massimo Bottura – a három Michelin-csillagos Osteria Francescana étterem neves séfje – a Casa Maria Luigia-t azért tervezték, hogy megünnepeljék Olaszország Emilia-Romagna régiójának vendégszeretetét és csodálatos, „földi” konyháját. 


Modernist Bread at Home

Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?). 


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash