A l'école de la pâtisserie vegan
Linda Vongdara
Lépésről lépésre és remek fotók segítségével a „A l'école de la pâtisserie vegan” megismerteti Önt a desszertek művészetével, állati eredetű összetevők nélkül, függetlenül attól, hogy kezdő vagy elkötelezett vegán.
A vegán cukrásztanár, Linda Vongdara megnyitja az ajtókat egy „növényi”, édes univerzum felé. Az első fejezet az alapismeretekről és az alapvető technikákról szól, amely lehetővé teszi a sütemények, muffinok, moelleux-k, flanok készítését. Továbbiakban a receptek kifinomultabbá válnak: tarte-k, krémes desszertek, torták, vagyis a középszint, mielőtt eljutna a mesteri szintig, amely lehetővé teszi a Choux-k, mille-feuilles-k elkészítését. A receptek összessége feledteti a tejet, a friss tejszínt és a tojást, miközben megnyitja az ajtót az új ízek előtt.
Photo: Solar
Termékinformációk
Szerző: | Linda Vongdara |
Kiadó: | Solar |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Nyelv - Francia / French Books |
Kiadás éve: | 2019 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. január 05. |
ISBN: | 9782263162558 |
Nyelv: | Francia |
Méretek: | 21.9 x 26.9 x 2.4 cm |
Súly: | 1.2 kg |
Oldalszám: | 216 |
Ár: |
14 990 Ft (14 276 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Slow Food, Fast Cars - Casa Maria Luigia – Stories and Recipes
Üdvözöljük Casa Maria Luigia, Massimo Bottura és Lara Gilmore idilli vendégházában az olasz vidéken. Lara Gilmore és Massimo Bottura – a három Michelin-csillagos Osteria Francescana étterem neves séfje – a Casa Maria Luigia-t azért tervezték, hogy megünnepeljék Olaszország Emilia-Romagna régiójának vendégszeretetét és csodálatos, „földi” konyháját.
Modernist Bread at Home
Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.