Barion Pixel

Chocolates and Confections

Formula, Theory, and Technique for the Artisan Confectioner [Hardcover]


« Vissza | Szerzők: The Culinary Institute of America, Peter P. Greweling
  2019. október 25. 21:44

Chocolates and Confections

A csokoládé és cukorkakészítés reneszánszát éli, népszerű tevékenységnek számít az egész világon. Az afrodiziákumként ismert csokoládé feldolgozásához nyújt segítséget a Peter Greweling által írt és szerkesztett professzionális szakkönyv. Ez egy átfogó útmutató, segítség, a csokoládé és cukorkakészítésben jártas (gyakorló) vagy kezdő szakemberek, cukrászok számára egyaránt.


A könyv egyesíti a kézműves cukrászat-bonbon és cukorka készítésének technikáit, egyértelműen bemutatja és magyarázza az elméleti, gyakorlati és a tudományos képleteket. Alapvető információkat ismertet az összetevőkről, azok működéséről és összefüggéseiről, használatáról, a csokoládé feldolgozásáról, és a kézműves gyártási technikákról, trükkökről. A kiadványban különféle képletekkel és variációkkal, gyönyörű és kellemes készítményekkel találkozhatunk. A részeire osztott könyvben megtalálhatjuk a tejalapú, kristályos és nem kristályos készítményeket, zseléket, olajos magvakkal (diók, mogyorók) töltötteket, és a levegős (aerated) édességeket. Ez a könyv a díjnyertes első kiadás bővített, kiegészített változata. A tartalom egy része maradt ugyanaz, de kiegészítésre került néhány új termékkel, üzembiztos képlettel és lépésről-lépésre magyarázatokkal, technológiákkal, valamint a legújabb információkkal, trenddel és útmutatókkal.
30 százaléknyi új termékskála és hozzátartozó képlet, több mint 250 fotó, és 27 illusztrációban tobzódhatunk. Az új szakaszban segítséget, tanácsot kapunk új, professzionális cukrászat - bonbonéira üzlet nyitásához, csomagolási és marketing tanácsokat, valamint amerikai stílusú, réteges csokoládék készítéséhez. A kiadvány szerzője a minősített mestercukrász-pék Peter Greweling, CIA oktató, egyike a világ legnépszerűbb szakemberei közül, e témában. A kiadvány a Culinary Institute of America minősített kiadványa, oktatásra alkalmas.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: The Culinary Institute of America, Peter P. Greweling
Kiadó: John Wiley and Sons
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, CIA - Culinary Institut of America, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2013
ISBN: 9780470424414
Nyelv: Angol
Méretek: 22.8 x 27.8 x 3.6 cm
Súly: 2.08 kg
Oldalszám: 544
Ár: 26 990 Ft
(25 705 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Cucina Povera

Cucina Povera

Giulia Scarpaleggia, a toszkán származású és kiváló házi szakácsnő megosztja a cucina povera egészséges, kényelmes és nosztalgikus receptjeit – az olasz paraszti főzést, amely egyformán takarékos, tápláló és finom.


Is This A Cookbook?

Is This A Cookbook?

Nos, tele van Heston tipikusan zseniális, finom és ötletes receptjeivel, köztük zöld gazpacho, cékla és borsó saláta, quinoa zöldségekkel, marokkói pástétomok, kender panna cotta, banán és petrezselymes turmix, paradicsomos és kávés muffin, paszternák granola, rizsfagylalt, sherry ecetes posset, krikett ketchup, kakukkfüves és narancsos kombucha, nem feledkezve meg a popcorn csirkéről, igazi pattogatott kukoricával. Minden recept egyszerű, egyértelmű és teljesen megvalósítható. 


Jan - Labor der Liebe

Jan - Labor der Liebe

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury