Eataly: Contemporary Italian Cooking
!['Eataly: Contemporary Italian Cooking Eataly: Contemporary Italian Cooking](/static/content/books/cover_img/0/306.jpg?3970088741100411)
A legjobb modern olasz receptek a világ legnagyobb és legtekintélyesebb olasz vásárcsarnokából. Olaszország legnagyobb ételipari márkájának számító Eataly-val együttműködésben készült, szemet gyönyörködtető szakácskönyv, amely 300 mérföldkőnek számító receptet tartalmaz, amik kihangsúlyozzák napjaink olasz házias konyhájának legjavát.
A kiváló receptek és új ötletek kifinomult tálalásban mutatkoznak, kötelező darabbá téve ezzel ezt a könyvet mindenkinek, aki szeretné megtanulni hogyan főznek az olaszok napjainkban.
Eljárt az idő a nehéz tésztaételek és a túlságosan gazdag szószok felett – az Eataly új szemmel néz az olasz konyhára, mind a főzés mind az evés tekintetében. Friss és ízletes receptjeivel, világos utasításaival, segítő tanácsaival és képes alapanyag-kalauzával ez a kötet lehetővé teszi, hogy úgy ehessünk, ahogy a mai olaszok.
Az Eataly a legnagyobb exkluzív olasz vásárcsarnok a világon, csúcsminőségű éttermekkel, étel-és italpultokkal, pékségekkel, portékákkal és szakácsiskolával.
Az Eataly együttműködésben áll a Slow Food mozgalommal és jelentős a nemzetközi jelenléte a gasztronómia területén.
Photo: Phaidon
![](/static/content/ckfiles/0/3/eataly_contemporary_italian_cooking_cookbooks_small_1.jpg)
![](/static/content/ckfiles/0/3/eataly_contemporary_italian_cooking_cookbooks_small_2.jpg)
![](/static/content/ckfiles/0/3/eataly_contemporary_italian_cooking_cookbooks_small_3.jpg)
![](/static/content/ckfiles/0/3/eataly_contemporary_italian_cooking_cookbooks_small_4.jpg)
![](/static/content/ckfiles/0/3/eataly_contemporary_italian_cooking_cookbooks_small_5.jpeg)
![](/static/content/ckfiles/0/3/eataly_contemporary_italian_cooking_cookbooks_small_6.jpeg)
![](/static/content/ckfiles/0/3/eataly_contemporary_italian_cooking_cookbooks_small_7.jpeg)
Termékinformációk
Szerző: | Eataly |
Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. április 06. |
ISBN: | 9781838666866 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 18.1 x 27 x 5.7 cm |
Súly: | 1.93 kg |
Oldalszám: | 512 |
Ár: |
17 990 Ft (17 133 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Art of Fermentation
!['The Art of Fermentation The Art of Fermentation](/static/content/books/cover_img/0//thumb/688.jpg?907065295132381)
A 2013-as James Beard Foundation Book Award for Reference és ösztöndíj nyertese és New York Times bestseller, a The Art of Fermentation a legátfogóbb csináld-magad kalauz a fermentáláshoz, amit valaha is kiadtak.
Umami
!['Umami Umami](/static/content/books/cover_img/0//thumb/553.jpg?527004966126411)
Egy szakácskönyv az umami-ról? Abszolút! Az ázsiai konyhából ismert ötödik íz, amely természetes része sok élelmiszernek.
LEON Big Salads
!['LEON Big Salads LEON Big Salads](/static/content/books/cover_img/0//thumb/963.jpg?999496286182452)
A LEON azon az iker-elvre épült, hogy az ételek ízletesek és jót is tesznek. Vadonatúj sorozata első könyvében Rebecca Seal író és gasztro-újságíró ezt bizonyítja több mint 100 ínycsiklandó ötlettel, kiadós-egészséges salátákkal, amelyek bármilyen alkalomra ideálisak.
The Italian Bakery
!['The Italian Bakery The Italian Bakery](/static/content/books/cover_img/0//thumb/807.jpg?154761626169961)
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.