Éphémère – Les desserts à l'assiette de Yann Couvreur
Yann Couvreur Pâtisserie
Yann Couvreur, a francia cukrászat fiatal csodagyerekének második opusza, akinek első, 2017-ben megjelent könyve is nagy sikert aratott.
Yann Couvreur, a párizsi cukrászat felemelkedő csillaga a Trianon Palotában, a Carré des Feuillents-ban és a Park Hyatt-ban töltötte gyakornoki éveit. Olyal luxushotelek egykori főcukrásza, mint az Eden Rock Saint-Barthélémy, a Le Burgundy, és a Prince de Galles. Két cukrászatot is nyitott, az egyiket a Canal Saint-Martin-hez közel, a másikat a Le Marais negyedben, majd 2018-ban befektetett a les Galeries Lafayette vállalkozásba is.
Második könyvében Yann Couvreur az egyedi tányérdesszertekre fókuszál, amiknek hírnevét is köszönheti. 13 cukrászbarátját is meghívta, hogy bemutassák saját alkotásaikat. A 48 modern és elegáns 48 tányérdesszert receptje 3 fejezetre van osztva: Frissesség és savasság, Kerekség és ínyencség és a Meghívott séfek receptjei.
Termékinformációk
Szerző: | Yann Couvreur |
Kiadó: | Solar |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Francia / French Books |
Kiadás éve: | 2019 |
ISBN: | 9782263157622 |
Nyelv: | Francia |
Méretek: | 23 x 27 x 3 cm |
Súly: | 1.51 kg |
Oldalszám: | 232 |
Ár: |
16 990 Ft (16 181 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
How to Grill Vegetables
Ez az ínycsiklandó, úttörő szakácskönyv a zöldségek grillezésének minden módját ünnepli Amerika mester grillezőjétől”. Megmutatja, hogyan vigyen élő tüzet vagy fafüstöt minden elképzelhető zöldségbe.
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.