Fermentation - Heiko Antoniewicz
Fedezze fel az erjesztést Heiko Antoniewicz-zel. Ebben a rendkívüli szakácskönyvben mindent megtalál, ami az erjesztéssel (fermentálással) kapcsolatos.
Heiko Antoniewicz profi séf megmutatja, hogyan erjeszthet zöldséget, gyümölcsöt, kolbászt, húst, tejterméket és sok más ételt, hogy a legjobb ízt hozza ki a termékekből.
Az elméleti ismeretek átfogó repertoárját és kiváló ételeket kap, amelyek minden profi és hobbi szakácsot saját kreativitásuk alapjául szolgálnak. A hangulatos képek felébresztik a vágyat, hogy intenzívebben foglalkozzanak az erjesztéssel, és saját kísérletekbe kezdjenek.
• Kiváló receptek és szaktudás egy innovatív professzionális séftől: átfogó összefoglaló a fermentált élelmiszerek előállításáról és felhasználásukról a kortárs konyhákban.
• Több mint 80 recept és több mint 50 alapvető utasítás mutatja be, milyen sokrétű a fermentáció témája.
• Szokatlan termékek, például levelek, berkenyebogyók, paszternák, fjordi pisztráng, fekete dió és egyebek fermentálása.
A kulináris szakértelem és a szokatlan receptek új szemszögből mutatják be az erjesztés technológiáját.
Termékinformációk
Szerzők: | Heiko Antoniewicz, Thomas Ruhl |
Kiadó: | Matthaes Verlag |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books |
Kiadás éve: | 2021 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. október 28. |
ISBN: | 9783985410507 |
Nyelv: | Német |
Méretek: | 24.4 x 29.4 x 2.5 cm |
Súly: | 1.57 kg |
Oldalszám: | 240 |
Ár: |
26 990 Ft (25 705 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Nordic by Nature
A Nordic by Nature-ben a csúcsszakácsok, úgy, mint Nicolai Nørregaard, Claus Meyer, Rasmus Munk vagy Kamilla Seidler és még sokan mások a kreatív birodalmukon keresztül bemutatják saját konyhájuk titkait. Sokkal több, mint egy szakácskönyv, ez a kötet több mint 70 innovatív és néha nagyon szokatlan receptet tartalmaz a szakácsoktól, a kortárs-dán konyha saját értelmezése.
The Curious Bartender: An Odyssey of Malt, Bourbon & Rye Whiskies
Tristan a whisky eredetének nyomába indul, a desztillálás kivételes kínai úttörőivel kezdve, akik az orvosi ’aqua vitae’ (az élet vize) felfedezése előtt 2000 évvel is tevékenykedtek, egészen a mai whisky megjelenéséig.
The Curious Bartender: An Odyssey of Malt, Bourbon & Rye Whiskies
Tristan a whisky eredetének nyomába indul, a desztillálás kivételes kínai úttörőivel kezdve, akik az orvosi ’aqua vitae’ (az élet vize) felfedezése előtt 2000 évvel is tevékenykedtek, egészen a mai whisky megjelenéséig.
The Food of Sichuan
A teljesen átdolgozott és frissített kiadása Fuchsia Dunlop korszakalkotó könyvének, a Szecsúáni szakácsművészetről, 200 recepttel, lenyűgöző ételekkel és helymeghatározó fényképekkel.