Barion Pixel

French Boulangerie Ferrandi

Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts


« Vissza | Szerzők: Several Authors, École Ferrandi
  2023. november 17. 16:49

French Boulangerie Ferrandi

Komplett sütőtanfolyam a világhírű École Ferrandi Paris gasztronómiai iskolától, amelyet a Le Monde újság a "gasztronómia Harvardjának" nevezett.


A ropogós bagette-től a fügekenyérig és a hagyományos brióstól a divatos cruffin-ig ez az átfogó kötet megtanítja a feltörekvő pékeket, hogyan sajátítsák el a francia boulangerie művészetét.

Ez az új oktató szakkönyv a kenyérre és a viennoiserie-re összpontosít, a hagyományosan reggelire fogyasztott francia pékáruk kategóriájára (például croissant és pains au chocolat); ez a könyv tökéletes kiegészítője Ferrandi bestsellerének, a The Ferrandi French Pâtisserie-nek.

A gasztronómiai iskola tapasztalt oktatóiból álló csapata több mint 40 technikát kínál, amelyeket 220 lépésről-lépésre utasítással magyaráz el.

A saját poolish (előtészta) vagy levain (kovász) készítésétől a különféle cipók dagasztásáig, formázásáig és díszítéséig, valamint a vaj laminálásától a briósfonásig. A tészták, a töltelékek és a klasszikus viennoiserie alapreceptjei alapvető építőelemeket biztosítanak.

Termékek négy kategóriába sorolva: hagyományos kenyerek, különleges kenyerek, viennoiserie és szendvicsek – a 83 könnyen követhető recept édes és sós ételeket kínál az otthoni szakácsoknak reggelire vagy harapnivalókra – a vidéki kenyértől a grissini-ig, a pastrami bageltől a croque-monsieur-ig, kugloftól a beignet-ig.

A válogatott gluténmentes, vegetáriánus és vegán receptek mindenki számára kínálnak valamit.

Az általános bevezető elmagyarázza a kenyér és a viennoiserie készítés alapjait, beleértve a kulcsfontosságú összetevőket, a glutén fontosságát, az erjesztés lépéseit és egy informatív szószedetet.

 

Photo: Flammarion

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Several Authors, École Ferrandi
Kiadó: Flammarion
Kategória: Chef, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Tankönyvek / Oktatás / Education, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Pizza, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. február 08.
ISBN: 9782080433336
Nyelv: Angol
Méretek: 21.8 x 28.7 x 2.9 cm
Súly: 1.6 kg
Oldalszám: 304
Ár: 13 490 Ft
(12 848 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Travel Cake by GARUHARU

Travel Cake by GARUHARU

Végül elkészült a GARUHARU MASTER BOOK SOROZAT 4. kiadása, a Travel Cake by Garuharu.


Szerzők: Yun Eunyoung

The Secrets of Ice Cream, Ice Cream without Secrets

The Secrets of Ice Cream, Ice Cream without Secrets

„A fagylalt titka, a fagylalt nem titok” Angelo Corvitto. Egy fagylaltkészítő mester javaslatai egy presztízs szakkiadvány formájában. A cukrászkönyv ismerteti, megmagyarázza a mesterfogalmakat, úgy, mint az AFP, SP, stb. Angelo Corvitto egész pályafutása a tökéletes fagylalt készítése körül forog.


Szerzők: Angelo Corvitto

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland