French Patisserie Ferrandi
Master Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts
A Ferrandi, A Konyhaművészet Francia Iskolája Párizsban – amit a Le Monde újság a ‘gasztronómia Harvardjának’ titulált – a világ legjelentősebb cukrásziskolája. Foszló croissanoktól papírvékony mille-feuille-ökig, és a gesztenyekrémmel töltött Paris-Brest-től ünnepi karácsonyfákig (Bûche de Noël), ez az összefoglaló mű, kézen fogva vezeti a feltörekvő cukrászokat minden lépésen át – alaptechnikáktól a Michelin-csillagos desszertekig.
Tanácsokkal a konyha berendezésére, alapvető tésztákra, töltelékekre, dekorációkra, a cukrászat minden spektrumát lefedi gyors desszertektől ünnepi különlegességekig, jégkrémektől és sorbet-tól a csokoládékészítésig. A Ferrandi, az egyik legnagyobb nevű nemzetközi elismertséggel bíró hivatásos szakácsiskola, intenzív kurzust ad a kezünkbe a francia cukrászművészet elsajátításához. A könyvet az iskola tapasztalt tanárainak mestercukrász-csapata írta, a recepteket úgy átdolgozva, hogy otthon is elkészíthetők legyenek. Ez a teljes terjedelmében illusztrált könyv az összes olyan alapvető technikát és receptet felvonultatja, amik az előkelő francia desszerthagyomány építőelemei, folyamatábrákkal és írott szöveggel elmagyarázva minden lépést. A gyakorlati információk táblázatok, diagramok és oldalsávok képében jelennek meg, hasznos segédletként kísérve a könyv teljes hosszát. A könnyen követhető receptek nehézségi szint szerint vannak osztályozva, lehetővé téve az olvasóknak, hogy az idő előrehaladtával fejlesszék képességeiket. Legyen amatőr otthoni szakács vagy tapasztalt cukrász, ebben a cukrászbibliában megvan minden, amire szüksége lehet a francia cukrászművészet mesteri elsajátításához.
Photo: Rina Nurra / Flammarion
Kapcsolódó videók
Termékinformációk
Szerzők: | Several Authors, École Ferrandi |
Kiadó: | Flammarion |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2017 |
ISBN: | 9782080203182 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 25.5 x 30 x 5.5 cm |
Súly: | 4.22 kg |
Oldalszám: | 688 |
Ár: |
19 890 Ft (18 943 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Pasta Reinvented
Fedezze fel, hogyan lehet gabonaféléket, tengeri zöldségeket tésztává alakítani. Tésztákat, leveseket, tésztasalátákat, tésztás egytálételeket és sült tésztákat.
Biotope - Pastorale
A két Michelin csillagos étterem tulajdonos-séf, Bart De Pooter májusban 51 éves lett, emellett szülőfalujában, Reetben található étteremének Pastorale 25. évfordulóját ünnepli.
Flan - 51 recettes de grand.e.s Chef.fe.s
François Blanc 51 kiadatlan recepttel, egy pompásan illusztrált cukrászkönyvben tiszteleg a Flan, egy emblematikus francia sütemény előtt, amelyet most újra felfedeztek és sok nagyszerű cukrász megalkotott.
Flan - 51 recettes de grand.e.s Chef.fe.s
François Blanc 51 kiadatlan recepttel, egy pompásan illusztrált cukrászkönyvben tiszteleg a Flan, egy emblematikus francia sütemény előtt, amelyet most újra felfedeztek és sok nagyszerű cukrász megalkotott.