Barion Pixel

I Love New York

Ingredients and Recipes


« Vissza | Szerzők: Daniel Humm
  2014. október 26. 17:13

I Love New York

Az Eleven Madison Park - “The Cookbook” szakácskönyv után most egy az alapanyag beszállítókról-termelőkről szóló szakácskönyvvel jelentkezik Daniel Humm és Will Guidara. A The World Best Restaurants ranglista 4-ik helyén található étterem 3 Michelin csillagos, a The NoMad Hotel étterme egy év után megkapta az első csillagát. A szerzők alapanyag koncepciója, hogy New York közelében, és vagy a régióhoz tartozó, fellelhető termelőkre, beszállítókra  támaszkodnak. Ha alapanyagról van szó akkor nem importálnak, hanem a régióban megtermeltetik, kiválasztják, így biztosítva a legjobb minőséget, állandóságot, nem utolsó sorban az egyediséget.


Az igazán terjedelmesre sikerült szakácskönyv az Eleven Madison Park és a The NoMad étterem alapanyag termelőiről, beszállítóiról szól. Ehhez hasonló szakácskönyv (a kiadvány tartalmát illetően) még nem készült, így a szerzőpáros most sem bízza a véletlenre, az őrájuk jellemző minőségben szerkesztették, megtisztelve és megköszönve minden termelőnek a sokéves kiváló munkát, a jó üzleti kapcsolatot. A kiváló alapanyagokból, almából, zellerből, libamájból, csalánból, sertéshúsból, kagylóból, és vadhúsokból készült ételek rendkívül látványosak és hitelesek. A szerzők kiváló érzékkel nyúltak a témához, és olyan ételeket publikáltak, melyek kisebb odafigyeléssel akár otthon is elkészíthetőek. A szakácskönyv által egy alapos bepillantást nyerhetünk a régió évszázados mezőgazdasági kultúrájába, hagyományaiba, emellett közel 150 receptet ismerhetünk meg. Francesco Tonelli ételfotói elragadóak, életre kelti a szerzők ételkreációit. 

Photo: Francesco Tonelli 

 
 
 
 
 
 
 

Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Daniel Humm
Kiadó: Ten Speed Press
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2013
ISBN: 9781607744405
Nyelv: Angol
Méretek: 21.5 x 28 x 6 cm
Súly: 2.35 kg
Oldalszám: 512
Ár: 16 990 Ft
(16 181 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Baking and Pastry

Baking and Pastry

A Culinary Institute of America által szerkesztett, összeállított oktató kiadvány. Baking and Pastry: Mastering the Art and Craft, frissített változata az egyik legátfogóbb referencia könyv, amely magában foglalja az eszközöket, összetevőket, konyhatechnikákat, képleteket, melyek szükségesek ahhoz, hogy kiváló kenyér, pék és ellenállhatatlan desszerteket készítsünk.


Big Book of Cidermaking

Big Book of Cidermaking

Szakértő technikák ahhoz, hogyan fermentálja és ízesítse kedvenc ciderét.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Modernist Bread at Home

Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).