I Love New York
Ingredients and Recipes
Az Eleven Madison Park - “The Cookbook” szakácskönyv után most egy az alapanyag beszállítókról-termelőkről szóló szakácskönyvvel jelentkezik Daniel Humm és Will Guidara. A The World Best Restaurants ranglista 4-ik helyén található étterem 3 Michelin csillagos, a The NoMad Hotel étterme egy év után megkapta az első csillagát. A szerzők alapanyag koncepciója, hogy New York közelében, és vagy a régióhoz tartozó, fellelhető termelőkre, beszállítókra támaszkodnak. Ha alapanyagról van szó akkor nem importálnak, hanem a régióban megtermeltetik, kiválasztják, így biztosítva a legjobb minőséget, állandóságot, nem utolsó sorban az egyediséget.
Az igazán terjedelmesre sikerült szakácskönyv az Eleven Madison Park és a The NoMad étterem alapanyag termelőiről, beszállítóiról szól. Ehhez hasonló szakácskönyv (a kiadvány tartalmát illetően) még nem készült, így a szerzőpáros most sem bízza a véletlenre, az őrájuk jellemző minőségben szerkesztették, megtisztelve és megköszönve minden termelőnek a sokéves kiváló munkát, a jó üzleti kapcsolatot. A kiváló alapanyagokból, almából, zellerből, libamájból, csalánból, sertéshúsból, kagylóból, és vadhúsokból készült ételek rendkívül látványosak és hitelesek. A szerzők kiváló érzékkel nyúltak a témához, és olyan ételeket publikáltak, melyek kisebb odafigyeléssel akár otthon is elkészíthetőek. A szakácskönyv által egy alapos bepillantást nyerhetünk a régió évszázados mezőgazdasági kultúrájába, hagyományaiba, emellett közel 150 receptet ismerhetünk meg. Francesco Tonelli ételfotói elragadóak, életre kelti a szerzők ételkreációit.
Photo: Francesco Tonelli
Termékinformációk
Szerző: | Daniel Humm |
Kiadó: | Ten Speed Press |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2013 |
ISBN: | 9781607744405 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21.5 x 28 x 6 cm |
Súly: | 2.35 kg |
Oldalszám: | 512 |
Ár: |
16 990 Ft (16 181 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Baking and Pastry
A Culinary Institute of America által szerkesztett, összeállított oktató kiadvány. Baking and Pastry: Mastering the Art and Craft, frissített változata az egyik legátfogóbb referencia könyv, amely magában foglalja az eszközöket, összetevőket, konyhatechnikákat, képleteket, melyek szükségesek ahhoz, hogy kiváló kenyér, pék és ellenállhatatlan desszerteket készítsünk.
The Italian Bakery
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
Modernist Bread at Home
Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).