Barion Pixel

Latinísimo

Home Recipes from the Twenty-One Countries of Latin America - A Cookbook


« Vissza | Szerzők: Sandra A.Gutierrez
  2024. január 29. 15:43

Latinísimo

Egy enciklopédikus szakácskönyv, amely a latin-amerikai otthoni főzést ünnepli – az első, amely mind a huszonegy nemzet napi otthoni főzésével foglalkozik – a téma egyik legelismertebb szaktekintélyétől.


Ebben a monumentális műben Sandra A. Gutierrez kulináris szakértő több mint háromszáz mindennapi ételt oszt meg – és számtalan változatot –, amelyeket az otthoni szakácsok mindenhol el akarnak majd készíteni.

A hozzávalókra osztott szakácskönyv – bab, kukorica, yuka, quinoa és csaknem két tucat további alapanyaggal –, és kiterjedt kamrarészleggel rendelkezik, amely a latin-amerikai főzés alapjait tartalmazza.

A Latinísimo igazi recepteket gyűjt össze Argentína, Brazília, Belize, Bolívia, Chile, Kolumbia, Costa Rica, Kuba, Dominikai Köztársaság, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Honduras, Mexikó, Nicaragua, Panama, Paraguay, Peru, Puerto Rico, Uruguay és Venezuela szakácsainak receptjeiből.

Ezek olyan receptek, amelyek tükrözik a régió kulináris hagyományainak hihetetlen szélességét és gazdagságát. Széleskörű, történelemmel és történetekkel teli Latinísimo nélkülözhetetlen erőforrás minden konyhában.


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Sandra A.Gutierrez
Kiadó: Knopf
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books, Latin-Amerika / Latin America
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2024. január 29.
ISBN: 9780525659259
Nyelv: Angol
Méretek: 21.2 x 28.6 x 3.6 cm
Súly: 2.06 kg
Oldalszám: 592
Ár: 15 190 Ft
(14 467 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Decoration by GARUHARU

Decoration by GARUHARU

Megjelent a Yun Eunyoung / Garuharu Decoration, a reprezentatív koreai cukrász harmadik professzionális cukrászkönyve. Ebben a könyvben kortárs és kreatív dekorációs technikákat ismerhetjük meg, beleértve a különféle kifejezéseket, folyamatok és technikák használatát, a csokoládé tulajdonságait, dekorációk készítését professzionális eszközökkel, valamint a cukortésztából, meringue-ből, tuile és nugát, isomalt, valamint diófélékből készült dekorációkat egyaránt. 


Szerzők: Yun Eunyoung

Jan - Labor der Liebe

Jan - Labor der Liebe

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.