Barion Pixel

Le Grand Livre du Snacking

Sandwichs, Friture, Traiteur



Le Grand Livre du Snacking

Három MOF szakember (Meilleurs Ouvriers de France) és egy volt séf, aki az Ecole Hôtelière de Lausanne tanára lett, összefogtak, hogy a péksütemények és hentesáruk legjavát kínálják egy könyvben, amely a szendvicseknek, de a sült- vagy csemegetermékeknek is szól, anélkül, hogy elfelejtené az alapokat (kenyereket, pástétomokat, szószokat, fűszereket).


A közel 80 receptet tartalmazó Le Grand Livre du Snacking az aktuális trendek, a világ minden tájáról származó receptek és nagyszerű kulináris klasszikusok ihlette, hogy eredeti, esztétikus és ínyenc alkotásokat készítsen.
A sonkától a vajig, a Quiche Lorraine-ig, homár tekercsen, a fish & chipsen, a falafeleken vagy a sonkás leveles tésztán keresztül, négy szakácsunk egyesíti tudását, és, hogy változatos és ízletes választékot tegyen közzé.

Photo: Mathieu Cellard
 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Arnaud Nicolas, Christian Segui, Thomas Marie, Patrick Ogheard, Matthieu Cellard
Kiadó: Ducasse Editions
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Tankönyvek / Oktatás / Education, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Hentes / Charcuterie, Nyelv - Francia / French Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. november 22.
ISBN: 9782379450792
Nyelv: Francia
Méretek: 22.3 x 29 x 3 cm
Súly: 1.52 kg
Oldalszám: 280
Ár: 22 990 Ft
(21 895 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Tea - Wine’s Sober Sibling

Tea - Wine’s Sober Sibling

Tea az ételhez? Miért tenne ilyet? Nos, például azért, mert a tea ugyanolyan jól képes fokozni és összehozni az ízeket, mint a bor, és legalább olyan összetett.


Tea - Wine’s Sober Sibling

Tea - Wine’s Sober Sibling

Tea az ételhez? Miért tenne ilyet? Nos, például azért, mert a tea ugyanolyan jól képes fokozni és összehozni az ízeket, mint a bor, és legalább olyan összetett.


The Rice Book

The Rice Book

A Rice Book azonnal klasszikussá vált, amikor harminc évvel ezelőtt megjelent, és a mai napig a döntő könyv a témában.


Szerzők: Sri Owen

Jan - Labor der Liebe

Jan - Labor der Liebe

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.