Le Grand Livre du Snacking
Sandwichs, Friture, Traiteur
Három MOF szakember (Meilleurs Ouvriers de France) és egy volt séf, aki az Ecole Hôtelière de Lausanne tanára lett, összefogtak, hogy a péksütemények és hentesáruk legjavát kínálják egy könyvben, amely a szendvicseknek, de a sült- vagy csemegetermékeknek is szól, anélkül, hogy elfelejtené az alapokat (kenyereket, pástétomokat, szószokat, fűszereket).
A közel 80 receptet tartalmazó Le Grand Livre du Snacking az aktuális trendek, a világ minden tájáról származó receptek és nagyszerű kulináris klasszikusok ihlette, hogy eredeti, esztétikus és ínyenc alkotásokat készítsen.
A sonkától a vajig, a Quiche Lorraine-ig, homár tekercsen, a fish & chipsen, a falafeleken vagy a sonkás leveles tésztán keresztül, négy szakácsunk egyesíti tudását, és, hogy változatos és ízletes választékot tegyen közzé.
Photo: Mathieu Cellard
Termékinformációk
Szerzők: | Arnaud Nicolas, Christian Segui, Thomas Marie, Patrick Ogheard, Matthieu Cellard |
Kiadó: | Ducasse Editions |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Tankönyvek / Oktatás / Education, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Hentes / Charcuterie, Nyelv - Francia / French Books |
Kiadás éve: | 2021 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. november 22. |
ISBN: | 9782379450792 |
Nyelv: | Francia |
Méretek: | 22.3 x 29 x 3 cm |
Súly: | 1.52 kg |
Oldalszám: | 280 |
Ár: |
22 990 Ft (21 895 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Tea - Wine’s Sober Sibling
Tea az ételhez? Miért tenne ilyet? Nos, például azért, mert a tea ugyanolyan jól képes fokozni és összehozni az ízeket, mint a bor, és legalább olyan összetett.
Tea - Wine’s Sober Sibling
Tea az ételhez? Miért tenne ilyet? Nos, például azért, mert a tea ugyanolyan jól képes fokozni és összehozni az ízeket, mint a bor, és legalább olyan összetett.
The Rice Book
A Rice Book azonnal klasszikussá vált, amikor harminc évvel ezelőtt megjelent, és a mai napig a döntő könyv a témában.
Jan - Labor der Liebe
Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.