monk
Light and Shadow on the Philosopher's Path
Hangulatos és személyes séf monográfia és óda a fatüzelésű főzéshez - Japán izgalmas, feltörekvő séfjétől
SIGNED EDITION
monk - Yoshihiro Imai 14 férőhelyes, szezonálisan inspirált éttermének a története, Kiotó cseresznyevirággal szegélyezett "Filozófusok" ösvényén.
Személyes esszék, elmélkedések, receptek és fényképek révén Yoshihiro bemutatja a gazdák, kivételes összetevők és készítői történetét, - a zöldségektől kezdve a gyógynövényeken és a virágokon át - ezek inspirálják az omakase stílusú étlapját, megmagyarázza, hogy a tűzzel főzés miért központi helyet foglal el az étteremben, és nyomon követi az egyszerű, innovatív és zamatos pizza fejlődését, amelyről ma már világszerte ismert.
Photo: Phaidon
Dedikált példányok csak a készlet erejéig elérhetőek!
Termékinformációk
Szerző: | Yoshihiro Imai |
Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2021 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. április 01. |
ISBN: | 9781838662547 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 20.5 x 23.5 x 2.7 cm |
Súly: | 1.09 kg |
Oldalszám: | 240 |
Ár: |
13 690 Ft (13 038 + ÁFA) |
Státusz: | Jövőbeni megjelenés |
Keresés
Fish Butchery
A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.
Italy by Ingredient
Friss megközelítés az olasz konyhához a legikonikusabb alapanyagokon keresztül, az olasz származású főzőoktató, Viola Buitoni bemutatásával.
Ramón Freixa
Több mint 350 oldal, közel 60, az egyes folyamatokban részletezett, kreatív megoldásokkal kísért alkotás, 145 fénykép, az étellel azonos relevanciával felruházott termékek gondos választéka...