Barion Pixel

Mother Grains

Recipes for the Grain Revolution


« Vissza | Szerzők: Roxana Jullapat
  2023. július 12. 11:52

Mother Grains

100 kívánatos recept sütéshez-főzéshez és az ősi gabonák fogyasztásához egy híres kaliforniai péktől.


A népszerű Los Angeles-i Friends & Family pékség tulajdonosa, Roxana Jullapat tudja, hogy az univerzális liszt könnyű út a sikerhez. De azoknak, akik szívesen használnák az Egyesült Államokban helyben termesztett gabonákat és lisztjeik új választékát, több mint nyolcvan alkotása van, cookie-k, torták, scones, kenyerek és piték, csak egy alternatív és egészségesebb megközelítésből.
A nyolc „anya” gabona árpa, hajdina, kukorica, zab, rizs, rozs, cirok és búza – köré szerveződő könyv, édes és sós ételek széles választékával, vásárlási és tárolási tippekkel, esszékkel az egyes gabonaszemek történetével és lépésről lépésre utasításokkal segít az eligazodásban.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Roxana Jullapat
Kiadó: WW Norton Co
Kategória: Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2023. július 07.
ISBN: 9781324003564
Nyelv: Angol
Méretek: 21.1 x 26.2 x 3.3 cm
Súly: 1.34 kg
Oldalszám: 351
Ár: 13 890 Ft
(13 229 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

El Celler de Can Roca - CCR

El Celler de Can Roca - CCR

Joan Roca azt mondta egy nap, hogy„ egy éttermet idővel kell építeni, ez egy hosszú távú projekt. Egy életforma, egy út. Boldognak kell lenni ezen az úton, ami másokat is boldoggá tesz. 


Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

Modernist Bread at Home

Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?). 


Jan - Labor der Liebe

Jan - Labor der Liebe

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.