Oren
A Personal Collection of Recipes and Stories From Tel Aviv
Oren-ben az Oded Oren egyszerű, szezonális receptekkel ünnepli Tel Avivot, amelyek minden összetevő előtt tisztelegnek.
A Közel-Kelet modern kulturális központja, Tel-Aviv igazi kelet-nyugat találkozási pontot biztosít. Az ételek leírásának legegyszerűbb módja a mediterrán ízek és a közel-keleti akcentusok keveredése.
A tamworthi sertéskaraj konfitált fokhagymával, konzervált citrom és ördöghal líbiai chraime szósszal, grillezett vajbab hordóban érlelt fetával és lassan sült paradicsommal, meggy zöld chilivel, mandulával és friss fűszernövényekkel. Oded ételei a szakács számos utazásairól árulkodnak. valamint az állandó inspirációról, amely szülőhazájából, Tel Avivból fakad.
Termékinformációk
Szerző: | Oded Oren |
Kiadó: | Hardie Grant Books |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2022 |
Forgalmazás kezdete: | 2022. november 28. |
ISBN: | 9781784884437 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 19 x 24.8 x 2.9 cm |
Súly: | 1.08 kg |
Oldalszám: | 256 |
Ár: |
10 990 Ft (10 467 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Sushi Secrets
A legjobb sushi szakácsok technikái és filozófiái az igazán finom sushi elkészítéséhez.
Italy by Ingredient
Friss megközelítés az olasz konyhához a legikonikusabb alapanyagokon keresztül, az olasz származású főzőoktató, Viola Buitoni bemutatásával.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
Modernist Bread at Home
Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).