Barion Pixel

Pâtisseries et Gourmandises, tendances et traditions


« Vissza | Szerzők: Stéphane Glacier MOF
  2016. június 11. 16:54

Pâtisseries et Gourmandises, tendances et traditions

Stéphane Glacier utolsó két könyvének (Noël de bûches en bûches és a Petits Gâteaux, Tartes et Entremets) sikere után nemrég bemutatta új, szintén professzionális cukrászkönyvét, a Pâtisseries et Gourmandises / trendek és hagyományok/ címmel.

A francia-angol kétnyelvű cukrászkönyv arra törekszik hogy bemutassa a Glacier féle kézműves cukrászatot: mely lényegét tekintve egyszerű, hatékony, nagyvonalú, modorosságtól mentes és a legtöbb cukrászkonyhán odafigyeléssel, gyakorlással elkészíthető. 


A csodás könyv oldalain az olvasó megtalálja a legújabb és legfrissebb recepteket, például a choux és sables tésztából készült finomságokat, tartokat és tartletteket, entrements és petits gateaux-kat, kuglofokat. Egytől-egyig 85 darab elegáns és inspiráló alkotást ismerhetünk meg. Minden recept mellett megtalálható egy grafikus által rajzólt oldalírányú vágási rajzot, mely bemutatja a desszertek rétegeit, töltéseit, továbbá a bonyolultabb cukrászati technikákat lépésről-lépésre fényképekkel illusztrálja, így könnyebben elkészíthetők, reprodukálhatók a szerző receptjei, technikái. 

A MOF minősítéssel rendelkező cukrász saját iskoláiba is beiratkozhatunk továbbképzésre, melyek Franciaországban és Romániában találhatók.

Photo: Stéphane Glacier L'école/Gaelle.Astierperret 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Stéphane Glacier MOF
Kiadó: Stéphane Glacier MOF
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Aktualitások / Hírek, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Nyelv - Angol-Francia / English-French Books
Kiadás éve: 2015
ISBN: 9782953727555
Nyelv: Angol-Francia
Méretek: 21 x 27 x 3 cm
Súly: 1.3 kg
Oldalszám: 250
Ár: 28 990 Ft
(27 610 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

The Elements Of Pizza

The Elements Of Pizza

Ebben a sokat várt szakácskönyvben Ken Forkish – a nagy népszerűségnek örvendő portland-i Artisan Pizza tulajdonosa, a Flour Water Salt Yeast c. könyv James Beard és IACP díjakkal kitüntetett írója, és az Egyesült Államok egyik legmegbízhatóbb szaktekintélye, ami a sütést illeti, bebizonyítja, hogy a fantasztikus pizza minden otthon számára elérhető. 


Szerzők: Ken Forkish

South

South

A déli étel az egyik legkedveltebb és legfinomabb konyha Amerikában. És ki adná jobban nekünk a déli konyha kulcselemeit, mint Sean Brock, a díjnyertes séf.


Szerzők: Sean Brock

Bake It Better

Bake It Better

A Bake It Better-ben az Instagram és a TikTok sztárja, Matt Adlard megosztja a jól bevált sütési módszerét, amellyel az otthoni szakácsok a középszintről „pékmesterekké” fejlődhetnek – mindezt saját tempójukban. 


Szerzők: Matt Adlard

La pâtisserie végétale de Pierre Hermé

La pâtisserie végétale de Pierre Hermé

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.