Barion Pixel

Pure Leidenschaft

Meine einfache Küche


« Vissza | Szerzők: Andreas Caminada
  2019. november 28. 10:02

Pure Leidenschaft

Caminada első szakácskönyve egy kulináris szerelmi vallomás, ami egyben kifejezi vonzódását és tiszteletét az egyszerű konyha iránt.


Aki a könyvemet olvassa találjon benne érzéki, érthető recepteket, valamint betekintést kap a régió kulturális gazdagságából és földrajzi sokszínűségéből.
A Schauenstein kastély séfjeként mutatja be a szívéhez közel álló tradicionális évszaknak megfelelő természetközeli ételeket mint például a Capuns, Maluns, Pizokel, illetve a mögötte álló embereket, és a régió kiemelkedő alapanyagait a Val Lumneziai szárnyast, Fläschből a sáfrányt, dinnyét Pratvalból, vagy a hegyi burgonya Albula völgyből.

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Andreas Caminada
Kiadó: atVerlag
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books
Kiadás éve: 2019
Forgalmazás kezdete: 2019. november 13.
ISBN: 9783039020287
Nyelv: Német
Méretek: 20.4 x 26.1 x 2.5 cm
Oldalszám: 216
Ár: 16 990 Ft
(16 181 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Mastering Bread

Mastering Bread

A Marc Vetri „kenyér program” egy évtizede kezdődött és szerepet játszott abban az amerikai mozgalomban, ami a csúcsminőségű kenyeret szándékozott visszahelyezni az ételkultúra középpontjába. 


The Jewish Cookbook

The Jewish Cookbook

A kortárs, globális zsidó konyha gazdag váza, több száz történettel és otthoni szakácsok receptjeivel.


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury