Rare Whisky - Explore the World's Most Exquisite Spirits
A Rare Whiskey a világ legkiválóbb és legritkább whiskyinek stílusos felfedezése, kitűnően csomagolva egy keménykötésű könyvbe, külső tokkal védve azt.
Ez a könyv a világ legkiválóbb whiskyit mutatja be, olyan kulcsfontosságú termelőkre összpontosítva, mint Skócia, Írország, az USA és Japán, valamint érdekes ritkaságokra, például India és Tajvan.
A rendkívül ritka palackokról készült gyönyörű fényképekkel, a lélegzetelállító 1920-as évek árverésen eladott évjárataitól az elmúlt évek legjobb kínálatáig a Rare Whiskey elengedhetetlen olvasmány minden whisky-rajongó számára.
Termékinformációk
Szerző: | Patrick Mahé |
Kiadó: | Conran Octopus Ltd. |
Kategória: | Alapanyag, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2021 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. november 11. |
ISBN: | 9781840918229 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 26 x 34.4 x 3.4 cm |
Súly: | 2.38 kg |
Oldalszám: | 240 |
Ár: |
15 890 Ft (15 133 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Game
A Covey Rise magazin ’a vadonból a villára’ szekciója díjnyertes séfeket kivételes fotográfusokkal és írókkal együtt szerepeltet, a világ minden tájáról. A Game: The Chef’s Field-to-Table Cookbook kitárja az ajtókat a vadhús és a vadmadarak elkészítésének titkai előtt, újonc és tapasztalt vadászoknak egyaránt, felkínálva a tudást a következő logikus lépéshez a helyi, fenntartható ételek láncolatában.
Barbecue Sauces
Szóval mivel lett több a Sauces legújabb kiadványa? Sokkal, kezdve a merész, teljes egészében színes design-nal, ami a New York Times bestseller könyv, a Project Smoke stílusát követi. Az új előszó bemutat minden újdonságot a barbecue és a grill világának trendjei közül, többek között a cider-sprayket, szárazpácolást és a pastrami univerzumát.
Arzak + Arzak
Ez a könyv egy család és egy konyha történetéről szól. Juan Mari szerepéről, mint úttörő séf és éttermi szakember és inspiráció fiatal szakácsok generációi számára. Az úgynevezett új baszk konyha megszületésének 40. évfordulójára emlékezik, és arra a mozgalomra, aminek Juan Mari volt az éllovasa, és amiből a mai spanyol gasztroforradalom is kialakult.
Modernist Bread at Home
Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).