The Bartender's Manifesto
How to Think, Drink, and Create Cocktails Like a Pro
Ez a James Beard-díjas szerző úttörő kézikönyve a koktélok alapvető megközelítését kínálja, hogy megértse és eredeti italokat készítsen.
Tekintse meg a koktélkészítés alapvető szakaszait, és tanulja meg az italkeverés mikéntjét és miértjét az elismert mixológus Toby Maloney-vel és a The Violet Hour csapatával. Amikor az úttörő koktélbár 2007-ben Chicagóban megnyitotta kapuit, magas színvonalat állított fel egy innovatív képzési programmal, amely nemcsak a klasszikus koktélreceptek hibátlan reprodukálását tanítja meg, hanem azt is megtanítja, hogyan tegye magáévá a találékonyságot, okos döntéseket hozni, és eredeti, ihletett recepteket készíteni.
Azok, akik követik a Bartender's Manifesto módszereit, meglesz az a technikai alapja és magabiztossága, hogy magasabb szintre emeljék koktélkészítési tudásukat, és italt készítsenek minden kéznél lévő hozzávalóból.
Először is, merüljön el mélyen a megfelelő egyensúlyú, állagú, aromájú és hőmérsékletű koktélok készítésének mechanikájában. Innentől kezdve Toby jóval túlmutat a mesterség finomhangolt mechanikáján, és lefedi, hogyan lehet beindítani a kreatív folyamatot, és professzionális szintű komplexitást és kifinomultságot hozni az italokba.
A további esszék bennfentes információkat kínálnak arról, hogyan kínáljunk elsőrangú vendégszeretetet (a bárban és otthon), hogyan találjunk vigaszt a kézműves mindennapi rituálékban, és hogyan keltsünk meglepetést és kíváncsiságot a folyamat során.
A The Violet Hour legjobb receptjeibe való részletes betekintés, a bár öregdiákjaitól kapott szakértői tippek, valamint a hasznos, lépésről lépésre bemutatott illusztrációk és fényképek révén az olvasók mélyebben megérthetik, mitől olyan legendás a bár képzési programja, valamint az alkotás szuperereje, ötletes koktélok, amelyek tükrözik személyes stílusukat és kreativitásukat.
Termékinformációk
Szerzők: | Toby Maloney, Emma Janzen |
Kiadó: | Random House Inc |
Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing, Felszolgálás technika / Service |
Kiadás éve: | 2022 |
Forgalmazás kezdete: | 2022. december 02. |
ISBN: | 9780593137987 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 17.8 x 24.1 x 3 cm |
Súly: | 1.07 kg |
Oldalszám: | 304 |
Ár: |
11 990 Ft (11 419 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Patisserie Ferrandi Paris
A Ferrandi, A Konyhaművészet Francia Iskolája Párizsban – amit a Le Monde újság a ‘gasztronómia Harvardjának’ titulált – a világ legjelentősebb cukrásziskolája. Foszló croissanoktól papírvékony mille-feuille-ökig, és a gesztenyekrémmel töltött Paris-Brest-től ünnepi karácsonyfákig (Bûche de Noël), ez az összefoglaló mű, kézen fogva vezeti a feltörekvő cukrászokat minden lépésen át – alaptechnikáktól a Michelin-csillagos desszertekig.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.