Barion Pixel

The Book of Tea

The definitive visual edition of a classic masterpiece.


« Vissza | Szerzők: Kakuzo Okakura
  2024. január 19. 16:43

The Book of Tea

A Tea könyvét eredetileg angolul írta Kakuzo Okakura 1906-ban. Azóta Bushidóval együtt az egyik legfontosabb japán szerzők által angol nyelven írt könyv a 20. század elején.


A The Book of Tea a japán esztétika végleges útmutatója. Az Okakura egy nem keresztény kultúra magasztosságát fejezi ki abban az időben, amikor a kereszténység volt az uralkodó vallás és kulturális hagyomány.
Ugyanakkor Okakura azért imádkozott, hogy a világ harmóniában legyen a Nyugat és a Kelet közötti kölcsönös megértésben.

A Tea könyve nem egy teaszertartás lebonyolításáról szóló könyv. Ehelyett a japán élet esztétikai és kulturális vonatkozásait mutatja be a nyugati közönségnek a teaizmuson keresztül azáltal, hogy megvilágítja a japán teaszertartások kapcsolatát a zennel, a taoizmussal és a kadóval, és tágabb értelemben a japán esztétikai elvekről, a művészet esszenciájáról és az igaziról, az élet értelméről.

Ezt a koncepciót a Yasuhiro Okawa által készített fényképek vizuálisan erősítik, így az olvasók lehetőséget kapnak arra, hogy a The Book of Tea világában gazdagabb élményt szerezzenek.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Kakuzo Okakura
Kiadó: PIE
Kategória: Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Tea / Tea
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2024. január 19.
ISBN: 9784756254351
Nyelv: Angol
Méretek: 13.5 x 16.6 x 2.9 cm
Súly: 0.51 kg
Oldalszám: 256
Ár: 9 990 Ft
(9 514 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Chicken Soup Manifesto

The Chicken Soup Manifesto

Ez a világ egyik legszélesebb körben értelmezett, szerény és legkedveltebb ételének ünnepe: A Csirkeleves


Szerzők: Jenn Louis

Chocolate Ferrandi Paris

Chocolate Ferrandi Paris

Ez a könyv - a világhírű professzionális kulináris szakiskola Ferrandi Paris cukrászoknak szóló oktatókönyve, mely tartalmazza az iskola teljes csokoládé tanfolyamának anyagát, mely átfogóan bemutatja a csokoládé technikákat, a temperálástól kezdve egészen a dekoratív virágok készítéséig, vagy olyan receptekig, mint az Opera, vagy az olvadós csokoládétorta.


Modernist Bread at Home

Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?). 


Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland