Barion Pixel

The Connaught Bar - Cocktail Recipes and Iconic Creations


« Vissza | Szerzők: Agostino Perrone, Giorgio Bargiani
  2024. május 03. 17:00

The Connaught Bar - Cocktail Recipes and Iconic Creations

„Amikor a Connaught bárra gondolok, újra és újra visszatérek a vendéglátáshoz, a módszertanhoz és a minőségi tapasztalatokhoz, amelyeket ott tapasztaltam az elmúlt évtizedben.” – Massimo Bottura


Készítse el otthon a Connaught bár jellegzetes koktéljait, több mint 200 italrecepttel és házi készítésű alapanyagokkal.

Lépjen be a világ egyik legjobb bárjába, és tanulja meg, hogyan készítenek a Connaught Bar virtuóz mixológusai 100 elegáns koktélt – kortárs és időtlen klasszikusokat egyaránt – könnyen követhető receptekkel és világos utasításokkal, hogyan készítsd újra otthon.

A nélkülözhetetlen báreszközök, üvegedények és szeszes italok szakértői útmutatása mellett további 120 recept található házi készítésű szirupokhoz, infúziónált szeszes italokhoz és díszítésekhez, amelyeket Agostino Perrone mixológus mester és csapata használ az ünnepelt italok, köztük a híres Connaught Martini elkészítéséhez.

Minden koktélreceptet Perrone narratívája vezet be, az inspirációról és az összetevőkről, amelyek ezeket a koktélokat igazán szenzációs élményekké teszik. Massimo Bottura legendás séf és Anistatia Miller előszavával, Lateef Okunnu különleges koktél fotóival a The Connaught Bar egy tökéletes könyv és társ.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Agostino Perrone, Giorgio Bargiani
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books, Fermentálás / Fermentation, Ízpárosítás / Flavor Pairing, Felszolgálás technika / Service, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. május 03.
ISBN: 9781838668105
Nyelv: Angol
Méretek: 19.1 x 28 x 2.8 cm
Súly: 1.26 kg
Oldalszám: 256
Ár: 13 490 Ft
(12 848 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Reasoned Gourmandise

Reasoned Gourmandise

Cukrászda: ezer érzelmet felkeltő szó, ősi, jóindulatú és ínyenc, gyakran a bőség szinonimája, amikor testünk komolytalanul követel valamilyen csemegét.


Szerzők: Frédéric Bau

Sous-Vide Cuisine

Sous-Vide Cuisine

A Sous-Vide Cuisine egy első osztályú, gyakorlati kézikönyv hivatásos szakácsok részére. Joan Roca és Salvador Brugués újraszerkesztett, aktualizált könyve a technológiai aspektusokat nem csak illusztrálja, hanem elmagyarázza hogyan lehetséges kreatív recepteket készíteni a sous-vide technológia használatával, segítségével.


Coffee Style

Coffee Style

Egyesek számára a kávé a reggeli túlélés eszköze, mások számára ez egy életmód. A kézműves kávé kultúrától lenyűgözve Horst A. Friedrichs ünnepelt fotós, a kávé minden aspektusa felé forgatja a lencséjét. A kávébabtól a pörkölésig, az eszpresszó gépekig és a baristaktól a fogyasztókig leköveti és dokumentálja azt.


Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland