Barion Pixel

The Italian Cookery Course

Techniques, Masterclasses, Ingredients, Traditional Recipes


« Vissza | Szerzők: Katie Caldesi
  2022. október 28. 17:35

The Italian Cookery Course

Katie Caldesi az olasz konyha e mára ikonikus gyűjteményében receptek százait gyűjti össze országszerte, a hegyvidéki északi részektől a déli napsütötte Földközi-tengerig. 


Receptekből, technikákból és összetevőkből álló gyűjteménye, amelyet minden régió házi szakácsaitól és trattoria szakácsaitól gyűjtött össze, egyedülálló és átfogó olasz ételeket eredményez.
Az olasz főzőtanfolyam végig vezeti Önt a híres receptek és a kevésbé ismert regionális ételek hatalmas gyűjteményén, világos utasításokkal, hogyan készítheti el ezeket otthon. A könyv egyszerű fejezetekre van bontva, beleértve a "Hús", "Hal", "Édesség" és "Sajt". Minden fejezet tartalmaz „mesterkurzusokat” a technikáról, feltárva az olasz konyha gyakorlati titkait, és új önbizalmat adva az olvasónak a konyhában. Mindezt lenyűgöző elbeszélés szővi át azokról a kulináris hatásokról, amelyek ezt a csodálatos konyhát létrehozták.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Katie Caldesi
Kiadó: Kyle Books
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. november 07.
ISBN: 9781914239731
Nyelv: Angol
Méretek: 21.4 x 25.4 x 3.8 cm
Súly: 1.94 kg
Oldalszám: 512
Ár: 15 980 Ft
(15 219 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Flour + Water...Pasta

Flour + Water...Pasta

“flour + water”, San Francisco vadul népszerű olasz tészta étterme. Az étterem és tulajdonosai a kézműves tésztakészítés elkötelezettjei, nem engednek a rájuk jellemző kiváló minőségből. 


Ramen Forever

Ramen Forever

A Ramen Foreverben Tim Anderson megmutatja, hogyan élvezheti rendszeresen a finom, házi készítésű rameneket, és megadja az eszközöket a saját ramen elkészítéséhez.


Szerzők: Tim Anderson

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury