Barion Pixel

The Korean Kimchi Cookbook

78 Fiery Recipes for Korea's Legendary Pickled and Fermented Vegetables


« Vissza | Szerzők: Kim Man-Jo, Lee O-Young, Lee Kyou-Tae
  2024. január 19. 17:52

The Korean Kimchi Cookbook

Kimchi az ázsiai kulináris színpad egyik sztárja. Ezek a kimchi receptek étvágygerjesztő módja annak, hogy több probiotikumot, vitamint és enzimet tartalmazó zöldséget adjon egészséges étrendjéhez.


Ez a finom koreai szuperfood meglepően csípős, fűszeres és csípős módon ízletes! A Koreai Kimchi Cookbook az egyik olyan angol nyelvű koreai szakácskönyv, amely sokféle formában mutatja be a koreai kimchi recepteket. Ismerje meg a növényi fermentáció alkímiáját és annak egészségügyi előnyeit, amelyek közé tartozik az egészséges emésztés, az öregedésgátló eredmények, az alacsonyabb koleszterinszint és az erősebb immunrendszer.

A koreai Kimchi szakácskönyv kiterjedt történelemmel és háttérinformációkkal szolgál a koreai konyháról és az ország lenyűgöző kultúrájáról, és tökéletes vegánok, vegetáriánusok és mindenevők számára egyaránt!

78 ízletes és könnyen elkészíthető recept található szezononként, köztük:

Fresh Oyster Kimchi
Swiss Chard Kimchi
Fresh Ginger Pickles
Traditional Cabbage Kimchi

Ezt a legújabb kiadást átírtuk, hogy az utasításokat könnyebben hozzáférhetővé tegyük a házi szakácsok számára is, mivel minden fűszer, hozzávaló és zöldség könnyen megtalálható bármely nyugati szupermarketben. Ráadásul minden recept elég egyszerű bárki számára, aki csak most ismerkedik a fermentáció világával – a kombinációk és lehetőségek végtelenek!
A koreai kimchi szakácskönyvben szereplő receptek azt mutatják be, hogy miről is szól a jó étel: egészség, minőség, egyszerűség, valamint az állag és az íz egyensúlya. Légy részese egy ősi koreai hagyománynak, amely éveken át öröklődött a Koreai Kimchi szakácskönyvvel!

A szerzőkről

Lee O-Young, az irodalom doktora és neves irodalomkritikus. Igazgatóként dolgozott az Ewha Womans Egyetemen a Szemiotikai Kutatóközpontban, és számtalan publikációban dolgozott cikkekkel és vezércikkekkel. 1990 és 1991 között Korea első kulturális minisztere volt.

Lee Kyou-Tae újságíró, aki több mint 100 könyvet írt. 1972-ben irodalomtudományi tiszteletbeli doktorátust kapott a University of North Cholla tartományban.

Kim Man-Jo élelmiszeripari tanácsadó, aki hat könyvet írt a kimchi témájában. Tanított a Szöuli Női Egyetemen és a Yonsei Egyetemen, jelenleg Indonéziában él, ahol alapítója és vezérigazgatója a The Sages Institute Internationalnak, a kulináris és cukrászművészeti iskolának.


 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Kim Man-Jo, Lee O-Young, Lee Kyou-Tae
Kiadó: Tuttle Publishing
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Fermentálás / Fermentation
Kiadás éve: 2018
Forgalmazás kezdete: 2024. január 19.
ISBN: 9780804848602
Nyelv: Angol
Méretek: 21.3 x 26.4 x 1.3 cm
Súly: 0.59 kg
Oldalszám: 128
Ár: 6 990 Ft
(6 657 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Curious Bartender's Rum Revolution

The Curious Bartender's Rum Revolution

Ismerje meg, miért vált a rum a világ egyik legnépszerűbb italává, a bestseller író és koktélkeverő mester Tristan Stephenson legújabb kiadványában.


Bras - The Tastes of Aubrac - Signed Edition

Bras - The Tastes of Aubrac - Signed Edition

A világ egyik legbefolyásosabb éttermének története Franciaország festői Aubrac régiójában található


Jan - Labor der Liebe

Jan - Labor der Liebe

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash