Barion Pixel

The NoMad Cookbook

The NoMad Cocktail Book


« Vissza | Szerzők: Daniel Humm, Will Guidara
  2015. szeptember 20. 17:04

The NoMad Cookbook

Az elismert szakácskönyvek, az Eleven Madison Park és az I Love New York szerzőitől érkezik ez az új, egyedileg csomagolt szakácskönyv, melyben helyet kapnak a széles körben népszerű The NoMad étterem receptjei, plusz ráadás meglepetésként egy rejtett, hátsó részben egy külön The NoMad Bar koktélkönyv is. Daniel Humm séf és Will Guidara üzleti partnerek, tulajdonosai New York két legkedveltebb és leginnovatívabb éttermének: az Eleven Madison Parknak és a The NoMadnak. 


A csapat nem csak a tökéletesen kivitelezett, egyedi szakácsművészetének köszönheti ismertségét, hanem az egyedülálló, műfaját felülmúló étkezési élmények nyújtásának is. A The NoMad szakácskönyv az étterem lenyűgöző, gyakran meglepő ételeit és italait gyűjti össze, mely külsőre egy hagyományos szakácskönyvnek tűnik, de csak első látásra, a tény, hogy ez egy 2 az 1-ben könyv. A kiadvány kinyitásakor az olvasók felfedezhetik, hogy a könyv második fele eltérő oldalakat, egy kisebb koktélkönyvet tartalmaz. Az eredmény, kortárs, egyedi, innovatív, pikáns étel és koktél receptek gyűjteménye, különleges fényképekkel, kifogástalan stílussal, melyről a szerzők híresek. 

A The NoMad Cookbook and Cocktail Book egy inspiratív, minőségi szakács és koktélkönyv, mely tökéletes ajándék lehet mindazoknak akik már birtokolják a szerzők előző szakácskönyveit, vagy csak a minőségi konyha elkötelezettjei.

A Szerzőről

A svájci születésű Daniel Humm egészen fiatalon kezdte meg konyhai képzését, majd folytatta szakácsként Svájc legkitűnőbb szállodáiban és éttermeiben. Humm 24 évesen szerezte meg első Michelin csillagát a svájci Gasthaus zum Gupf nevű étterem vezető chefjeként. 2003-ban elköltözött az Egyesült Államokba és a San Franciscoi Campton Place vezető chefje lett, ahol 4 csillagot nyert el a San Francisco Chronicletól. Három évvel később az Eleven Madison vezető chefje lett, ahol a világ egyik legkedveltebb, legelismertebb séfjévé, étterem tulajdonossá vált. Éttermével kiérdemelte a Michelin étterem ajánló 3 csillagát, egyben évek óta a világ 5 legjobb étterme között emlegetik az Eleven Madison Park éttermét. A következő projekt a The NoMad szállodában lévő étterem és bár nyitása volt, mely egy évre rá meg is kapta az első Michelin csillagát.

Photo: Francesco Tonelli 

 
 
 
 
 
 
 


Kapcsolódó videók





Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Daniel Humm, Will Guidara
Kiadó: Ten Speed Press
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2015
ISBN: 9781607748229
Nyelv: Angol
Méretek: 21 x 28 x 6 cm
Súly: 2.02 kg
Oldalszám: 552
Ár: 34 890 Ft
(33 229 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Boragó

Boragó

A Boragó étterem nemzetközileg elismert sztárséfje, Rodolfo Guzman bepillantást enged a Chilei csúcsgasztronómia világába.
“Nem mindennapi dolog, hogy egy étteremtől leesik az ember álla, de a Boragó könnyedén teljesítette ezt a feladatot” – Financial Times


Szerzők: Rodolfo Guzmán

Game

Game

A Covey Rise magazin ’a vadonból a villára’ szekciója díjnyertes séfeket kivételes fotográfusokkal és írókkal együtt szerepeltet, a világ minden tájáról. A Game: The Chef’s Field-to-Table Cookbook kitárja az ajtókat a vadhús és a vadmadarak elkészítésének titkai előtt, újonc és tapasztalt vadászoknak egyaránt, felkínálva a tudást a következő logikus lépéshez a helyi, fenntartható ételek láncolatában.


Szerzők: Covey Rice

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland