Barion Pixel

The Pasta Man

The Art of Making Spectacular Pasta - with 40 Recipes


« Vissza | Szerzők: Mateo Zielonka
  2021. április 22. 18:37

The Pasta Man

A ’Pasta Man’, Mateo Zeilonka a leglátványosabb, legeredetibb tésztákat készíti. Csíkos, pöttyös, piros, lila, zöld és fekete, minden elképzelhető formában, Mateo tésztája szebb, mint egy festmény.


A The Pasta Man-ben Mateo megmutatja, miképp tudja Ön is elkészíteni hihetetlen alkotásait. A ’hogyan készül’ szekciók átkalauzolják minden formán és effektuson: pöttyök és csíkok (teljesen természetes színezékek használatával), lasagne lapok és pappardelle, ravioli párnák, tortellini, és más látványos töltött tészták. Újonnan szerzett készségeit 40 ízletes recepttel csiszolhatja. Gyönyörű fotókkal illusztrálva és tisztán érthető, lépésenként haladó instrukciókkal, engedje, hogy vezesse a mester keze és készítsen fenomenális tésztákat.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Mateo Zielonka
Kiadó: Quadrille Publishing
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Tészta / Pasta
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. június 10.
ISBN: 9781787136199
Nyelv: Angol
Méretek: 17.5 x 22.5 x 2 cm
Súly: 0.64 kg
Oldalszám: 160
Ár: 7 290 Ft
(6 943 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Cocktail Cabinet

The Cocktail Cabinet

A THE COCKTAIL CABINET-ben Zoe Burgess ízszakértő demisztifikálja a koktélokat, elmagyarázza és feltárja a szerkezeteket, az ízprofilokat és az alkalmazott technikákat.


Szerzők: Zoe Burgess

Flowers

Flowers

A díjnyertes francia cukrász, Cédric Grolet legújabb francia cukrászkönyve


Szerzők: Cédric Grolet

Jan - Labor der Liebe

Jan - Labor der Liebe

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.