The Vegetarian Silver Spoon
Classic and Contemporary Italian Recipes
Több mint 200 ízletes, klasszikus és kortárs olasz vegetáriánus recept a közismert Silver Spoon sorozat konyhájából.
A Phaidon kiadó Silver Spoon sorozatának legújabb kötete több mint 200 receptet mutat be olasz vegetáriánus fogásokra, külön hangsúllyal egészséges húsmentes előételekre, főfogásokra, salátákra, köretekre és desszertekre. A receptek a klasszikusoktól, amik hagyományosan is húsmentesek az olyan kortárs fogásokig terjednek, amik Olaszország kulináris kultúrájának határain kívül eső országokból kölcsönzött alapanyagokat is bemutatnak. A könyv könnyen átlátható a receptikonoknak köszönhetően, a szemet gyönyörködtető fotók életre keltik az ízeket.
Photo: Phaidon
Termékinformációk
Szerző: | The Silver Spoon Kitchen |
Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2020 |
ISBN: | 9781838660581 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 18 x 27 x 3.5 cm |
Súly: | 1.36 kg |
Oldalszám: | 384 |
Ár: |
15 390 Ft (14 657 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Is This A Cookbook?
Nos, tele van Heston tipikusan zseniális, finom és ötletes receptjeivel, köztük zöld gazpacho, cékla és borsó saláta, quinoa zöldségekkel, marokkói pástétomok, kender panna cotta, banán és petrezselymes turmix, paradicsomos és kávés muffin, paszternák granola, rizsfagylalt, sherry ecetes posset, krikett ketchup, kakukkfüves és narancsos kombucha, nem feledkezve meg a popcorn csirkéről, igazi pattogatott kukoricával. Minden recept egyszerű, egyértelmű és teljesen megvalósítható.
Is This A Cookbook?
Nos, tele van Heston tipikusan zseniális, finom és ötletes receptjeivel, köztük zöld gazpacho, cékla és borsó saláta, quinoa zöldségekkel, marokkói pástétomok, kender panna cotta, banán és petrezselymes turmix, paradicsomos és kávés muffin, paszternák granola, rizsfagylalt, sherry ecetes posset, krikett ketchup, kakukkfüves és narancsos kombucha, nem feledkezve meg a popcorn csirkéről, igazi pattogatott kukoricával. Minden recept egyszerű, egyértelmű és teljesen megvalósítható.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.