Wine Science - The Application of Science in Winemaking
Third Edition
Ez a forradalmi könyv az egyetlen mélyreható hivatkozás a borászat tudományát érintő folyamatok, fejlemények és tényezők részletezésére.
Jamie Goode, a téma nagy tekintélyű szakértője ügyesen megnyitja ezt a komplex témát, és elmagyarázza a különféle folyamatok hátterét és a felhasználás körüli kérdések körét. Beszámol a borászati kutatások létfontosságú előrehaladásáról, és elmagyarázza a tudomány gyakorlati alkalmazását, hivatkozva a világszerte alkalmazott borászati technikák széles skálájára, valamint a szőlészeti gyakorlatokra, az organikus és az ökológiai és az életmódbeli hatásokra.
A Bortudomány (Wine Science) harmadik kiadása olyan új részeket tartalmaz, mint a szőlőtalaj kezelése, a szőlőbetegségek és a jövő szőlőskertje. Jamie végig frissítette a szöveget, és számos létező fejezetet teljesen átdolgozott. A páratlanul hozzáférhető stílusban írt könyv három részre tagolódik, amelyek a szőlőskertet, a pincészetet és az emberi interakciót jelentik a borral. Több mint 80 illusztráció és fotó található benne, amelyek még a legösszetettebb témákat is világossá, egyértelművé és könnyen érthetővé teszik.
"Jamie Goode ritkaság a borvilágban: képzett tudós, aki képes megmagyarázni a bonyolult témákat anélkül, hogy lebutítaná őket. Az is segít, hogy fantasztikus író, aki valódi szenvedéllyel rendelkezik a témája iránt." - Tim Atkin MW
Termékinformációk
Szerző: | Jamie Goode |
Kiadó: | Mitchell Beazley Octopus |
Kategória: | Alapanyag, Aktualitások / Hírek, Sommelier, Bor / Wine, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2021 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. június 07. |
ISBN: | 9781784727116 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 19.6 x 25 x 2.4 cm |
Súly: | 0.92 kg |
Oldalszám: | 224 |
Ár: |
12 290 Ft (11 705 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
The French Laundry, Per Se
Amikor a The French Laundry szakácskönyvet 1999-ben kiadták (öt évvel az étterem megnyitása után) megtörte az összes korábbi szakácskönyvet, azóta sokan úgy gondolják, hogy a legfontosabb szakácskönyv, amely valaha megjelent. A több mint 600 000 példányban nyomtatott szakácskönyv úttörő volt, kezdve az otthoni szakácsoktól az ambiciózus szakemberekig. Most, 20 évvel később, a The French Laundry - Per Se úgy áll, hogy hasonló célzattal jelenteti meg új szakácskönyvét.
The Science of Chocolate
The Science of Chocolate könyv a teljes csokoládékészítés megértésén vezeti végig, ismerteti azokat a módszereket, amelyek alapvető szerepet játszanak a csokoládé előállításában, vizsgálatában és fogyasztásában.
Oak - The flavours of Marcelo Ballardin
Marcelo Ballardin, a genti Oak étterem főszakácsa első könyvével minden érzékszervet elragadtat.
Cenador de Amós
Kifinomult egyszerűség, különös tekintettel a részletekre, amely új határokat keres, ezáltal az ételeket egy másik szintre emeli.