Barion Pixel

Csokoládé - Ferrandi Paris

A Ferrandi Gasztronómiai Iskola Receptjei és Technikái


« Vissza | Szerzők: Several Authors, École Ferrandi
  2021. október 09. 13:28

Csokoládé - Ferrandi Paris

Ez a könyv - a világhírű professzionális kulináris szakiskola Ferrandi Paris cukrászoknak szóló oktatókönyve, mely tartalmazza az iskola teljes csokoládé tanfolyamának anyagát, mely átfogóan bemutatja a csokoládé technikákat, a temperálástól kezdve egészen a dekoratív virágok készítéséig, vagy olyan receptekig, mint az Opera, vagy az olvadós csokoládétorta.


Csokoládé ganache-tól, a szájban olvadó trüffelig, ez a könyv az alapoktól (egyszerűtől) egészen a különleges (bonyolult) készségeken át vezet. Kezdve tanácsokkal arról, hogyan kell felszerelni a konyhát, valamint az alapvető technikákat, töltelékeket és díszeket, a könyv mindent tartalmaz, a gyors desszertektől az ünnepi különlegességekig, a sorbet-től egészen fagylaltókig, és a cukorkáig.

Ferrandi tapasztalt mestercukrász tanítóinak csoportja az otthoni felhasználókhoz igazította receptjeit. Ez a teljesen illusztrált intenzív „tanfolyam” a csokoládéval való sütés művészetével biztosítja az összes alapvető technikát és receptet, amelyek a francia, csokoládés hagyományának alapját képezik.

A praktikus, gyakorlati információk táblázatokban, diagramokban és a kiadvány oldalsávjain találhatók. Az egyszerűen követhető recepteket nehézségi fokozatok alapján osztályozták, így az olvasók idővel tovább fejleszthetik készségeiket. Ez a kiterjedt referenciakönyv széles spektrumú tudást biztosít, az amatőr házi cukrásznak és a tapasztalt szakembernek egyaránt.

Photo: Flammarion

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Several Authors, École Ferrandi
Kiadó: Alexandra
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Magyar / Hungarian Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. november 06.
ISBN: 9789635821709
Nyelv: Magyar
Méretek: 20.8 x 28 x 2.9 cm
Súly: 1.79 kg
Oldalszám: 304
Ár (AKCIÓS): 16 990 Ft helyett: 13 590 Ft
Státusz: Raktáron

Patisserie Ferrandi Paris

Patisserie Ferrandi Paris

A Ferrandi, A Konyhaművészet Francia Iskolája Párizsban – amit a Le Monde újság a ‘gasztronómia Harvardjának’ titulált – a világ legjelentősebb cukrásziskolája. Foszló croissanoktól papírvékony mille-feuille-ökig, és a gesztenyekrémmel töltött Paris-Brest-től ünnepi karácsonyfákig (Bûche de Noël), ez az összefoglaló mű, kézen fogva vezeti a feltörekvő cukrászokat minden lépésen át – alaptechnikáktól a Michelin-csillagos desszertekig. 


Jan - Labor der Liebe

Jan - Labor der Liebe

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.


Homebrewed Vinegar

Homebrewed Vinegar

Az almaecet hosszú múltra tekint vissza, mint népi gyógymód különféle egészségügyi állapotok kezelésére, és ennek eredményeként a természetes egészséget kedvelők körében egy kultikus státuszra hasonlít. 


Signature

Signature

A l’École Bellouet tehetséges cukrász professzora, Johan Martin 350 ínyenc oldalon át buzdít arra, hogy felfedezzük a nagy cukrászmesterek titkait. 


Szerzők: Johan Martin