Barion Pixel

Evoluzione in Rivoluzione – Revolution in Pastry

Leonardo Di Carlo


« Vissza | Szerzők: Leonardo di Carlo
  2020. január 25. 17:15

Evoluzione in Rivoluzione – Revolution in Pastry

Az előző bestseller kézikönyvével, a "Tradizione in Evoluzione - Art and Science in Pastry Shops" kiadvánnyal Leonardo di Carlo egy innovatív tudományos és kreatív megközelítést rajzolt ki, ami megkérdőjelezi és ésszerűsíti a műhelyek gondolkodási és működési módszereit.


Az új könyve „Evolutione in revolutione - Revolution in pastry” egy nagy horderejű kiadvány, új korszak kezdetét jelöli a cukrászatban, a „nemes” lisztre koncentrálva egy új evolúció lépéseit felvázolva, ami szerint minden tökéletesíthető a kelt tésztáktól, a tortákon át, a nagy kelt tésztákig, cupcakek és kekszek, olajban sült és sós péksütemények, kenyerek, panettonek és focacciak és sós snackek; minden egyes receptből egy vagy több másik születik, amik forradalmasítják az előzőt, a kortárs cukrászat kultúrájának gazdagságát fokozza, tiszta üzenettel: ha alaposan ismered az alapanyagot, akkor minden lehetséges. 

Photo: Chiriotti / Leonardo di Carlo

A szerző másik professzionális kiadványa: Tradition in evolution

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Leonardo di Carlo
Kiadó: Chiriotti Editori
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Tankönyvek / Oktatás / Education, Nyelv - Angol-Olasz / English-Italian Books
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9788896027387
Nyelv: Olasz-Angol
Méretek: 21.5 x 28.5 x 4.3 cm
Súly: 2.81 kg
Oldalszám: 848
Ár: 53 990 Ft
(51 419 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Irish Cookbook

The Irish Cookbook

A „The Irish Cookbook” bemutatja az ír konyha valódi mélységét, hozzávalóit és lenyűgöző történelmét, úgy, mint még soha.


Szerzők: Jp McMahon

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

The World Atlas of Gin

The World Atlas of Gin

Mindenkinek és bárki számára, aki többet szeretne tudni a ginről, ez a teljes és végleges útmutató - amely a világ legjobb ginjeit, a történetüket és a gyártási módszereiket, valamint azokat az országokat mutatja be, amelyek hozzájárultak a gin globális sikertörténetéhez. 


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury