Gin & Tonic
The complete guide for the perfect mix
Frissített kiadás, amely 400 ginről és 90 tonikról tartalmaz részleteket. A Gin & tonic, a nyolcvanas évek itala divatosabb, mint valaha. Bárok, klubok, gin menük az éttermekben - a gin mindenhol megtalálható. .
Ez a gyönyörűen összeállított könyv alapvető útmutató a gin szerelmeseinek, akik saját eredetüket keresik e csodálatosan összetett ital mellett. Igényesen illusztrált gin történet, a gin családokat különféle jellemzőkkel és desztillált ízekkel, valamint a gin marketingben, palackozásában és csomagolásában játszódó izgalmas, újabb fejleményeket fedezi fel és mutatja be, amely egyre inkább furcsa, művészi és egyben eredeti. Áttekintés néhány érzékeny helyről, ahol inni és felfedezni illik a gin világát. A "jég és a szelet" mellett, hogyan illesztheti össze a tökéletes gint és tonikot az új infúziók csodálatos sorából? Melyek azok az ízek és textúrák az ételekben, amelyek a legjobban kísérik ezt a különleges italt?
A virágzó "érdeklődésnek" köszönhetően ez az új kiadás tartalmaz egy szakaszt az ételpárosításról (új receptekkel!), valamint egy áttekintést a leghíresebb ginbárokról a világon.
Termékinformációk
Szerzők: | Isabel Boons, Frédéric Du Bois |
Kiadó: | Editions Lannoo |
Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2015 |
ISBN: | 9789401425605 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 13.1 x 20 x 3.5 cm |
Súly: | 0.79 kg |
Oldalszám: | 432 |
Ár: |
9 890 Ft (9 419 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Bachour Gastro
Ebben a könyvben felfedezzük Antonio Bachour egyedi gasztronómiáját, 52 egyedi, eddig nem publikált alkotás révén.
Fermentation - Heiko Antoniewicz
Fedezze fel az erjesztést Heiko Antoniewicz-zel. Ebben a rendkívüli szakácskönyvben mindent megtalál, ami az erjesztéssel (fermentálással) kapcsolatos.
Jan - Labor der Liebe
Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.
Jan - Labor der Liebe
Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.