Barion Pixel

Pierre Hermé Chocolate

Dedikált verzió / Signed Version


« Vissza | Szerzők: Pierre Hermé
  2016. október 06. 12:58

Pierre Hermé Chocolate

Pierre Hermé a neves francia cukrász betekintést enged művészi mesterségébe és trükkjeibe, e csokoládénak szánt hódolaton keresztül, kiemelve a világ kedvenc alapanyagának minden egyes változatában nyújtott sokszínűségét. A Vogue magazin által a “cukrászat Picasso”-jának keresztelt Pierre Hermé cukrászmester forradalmasította a hagyományos cukrászatot. 


Kimeríthetetlenül kreatív. Az új cukrászkönyvében Hermé visszatér első szenvedélyéhez – a csokoládéhoz. A sokoldalú kakaóbab iránt érzett szerelmét újraélve, a mű olyan merész kreációiról fedi fel a leplet, amik hűen tükrözik az ünnepelt cukrászmester jellegzetes, újító stílusát, ami megváltoztatta a cukrászat birodalmát. A könyv 35 receptet tartalmaz eredeti párosításokkal mint csokoládé, banán és gyömbértorta vagy csokoládés-citromos madeleine, és gazdag, ikonikus desszerteket mint az Infiniment Chocolat Baba Cake, Infiniment Chocolat Macaron  vagy a yuzu ízesítésű Éclair Azur. Ez az egyedülálló könyv tisztelettel adózik a csokoládé tisztasága és egyszerűsége előtt annak különféle formáiban és állagaiban. A készlet erejéig dedikálva kapható, kizárólag a Cookbooks.hu partnerei, vevői számára. 

 

 

Photo: Flammarion


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Pierre Hermé
Kiadó: Flammarion
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2016
ISBN: 9782080202741
Nyelv: Angol
Méretek: 27.5 x 36 x 3 cm
Súly: 2.78 kg
Oldalszám: 320
Ár: 17 990 Ft
(17 133 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

The Pasta Man

The Pasta Man

A ’Pasta Man’, Mateo Zeilonka a leglátványosabb, legeredetibb tésztákat készíti. Csíkos, pöttyös, piros, lila, zöld és fekete, minden elképzelhető formában, Mateo tésztája szebb, mint egy festmény.


Szerzők: Mateo Zielonka

Green Fire

Green Fire

Francis Mallmann argentin grillmester. A Seven Fires és a Mallmann on Fire szerzője, az élőtűzzel történő főzés ősi stílusáról ismert – és egészen a közelmúltig. a zöldségeket fűszerként vagy köretként kezelte.


Jan - Labor der Liebe

Jan - Labor der Liebe

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.