The Pho Cookbook
Easy to Adventurous Recipes for Vietnam's Favorite Soup and Noodles
Ezzel az átfogó szakácskönyvvel Vietnám legkedveltebb, aromás kényelmi étele – a pho néven ismert húsleves és tésztaleves – elérhető közelségbe kerül.
Andrea Nguyen gyermekkorában kóstolta meg először a pho-t Vietnámban, szüleivel egy saigoni utcai standon.
Ez az élmény életre szóló szeretetet váltott ki az ikonikus tésztaleves iránt, jóval azelőtt, hogy kultikus étel lett volna az Egyesült Államokban.
Andrea mélyen belemerül a pho vibráló múltjába, meglátogatja szülőhelyét, majd megtanítja, hogyan készítsd el sikeresen otthon.
Több mint ötven sokoldalú recept, köztük harapnivalók, saláták, köretek, vegetáriánus és gluténmentes ételek várnak mindenkit a pho asztalnál.
Az összetevőkről és technikákról szóló átgondolt útmutatóval, valamint hangulatos helyszínfotózással és mély történelmi ismeretekkel a The Pho Cookbook lehetővé teszi, hogy ezt a megnyugtató klasszikust a sajátoddá alakítsd.
Termékinformációk
Szerző: | Andrea Nguyen |
Kiadó: | Ten Speed Press |
Kategória: | Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2017 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. március 14. |
ISBN: | 9781607749585 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21 x 23.6 x 1.8 cm |
Súly: | 0.9 kg |
Oldalszám: | 168 |
Ár: |
8 190 Ft (7 800 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Christophe Pelé - Le Clarence
2015-ben Róbert Luxemburgi herceg merész lépést tett és egy különleges hotelbe fektetett be Párizs arany háromszögében, a konyhája élén egy olyan séffel, akinek modernitása ámulatba ejti a gasztronómia világát. Két Michelin-csillaggal jutalmazott merész konyháját ismerhetjük meg ebben a pazar kiadványban.
Hugh Johnson's Pocket Wine 2023
Hugh Johnson Pocket Wine Book egy alapvető referenciakönyv mindenkinek, aki bort vásárol – üzletekben, éttermekben vagy az interneten. Megjelenésének 46. évében nincs vetélytársa az átfogó, naprakész éves útmutatónak.
Gin & Tonic
Frissített kiadás, amely 400 ginről és 90 tonikról tartalmaz részleteket. A Gin & tonic, a nyolcvanas évek itala divatosabb, mint valaha. Bárok, klubok, gin menük az éttermekben - a gin mindenhol megtalálható. .
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.