Barion Pixel

Magunkról


Üdvözlöm a Cookbooks.hu oldalán!

Szenvedélyem a gasztronómia, küldetésem pedig, hogy a hazai szakemberekhez és feltörekvő otthonfőzőkhöz, érdeklődőkhöz eljuttassam a világ legjobb szakács-, cukrász-, pék-, borászati-, sommelier és baristakönyveit.

A Cookbooks.hu platform 2011-ben indult, azzal a céllal, hogy pótolja azt a jelentős hiányt, amely Magyarországon a magas színvonalú, idegen nyelvű gasztronómiai szakkönyvek terén tapasztalható volt. Kínálatom egyedülálló: gondosan válogatott, nemzetközileg elismert szerzők és kiadók műveit kínálom mindazoknak, akik a szakmai fejlődést komolyan veszik – legyen szó séfekről, szakácsokról, cukrászokról, pékekről, baristákról, vendéglátós vállalkozókról, oktatókról, gyűjtőkről vagy főzőiskolákról.

Célom, hogy ne csupán könyveket forgalmazzak, hanem választási támponttal szolgáljak, inspiráljak. Olyan tartalmakat kínálok, amelyek nemcsak elméleti tudást, hanem a gyakorlati fejlődéshez is hozzásegítik az olvasót: modern technológiák, aktuális trendek, alapanyag-ismeret, innovatív módszerek, kulináris vizualitás – mindez a világ élvonalából.

2017 óta személyesen is találkozhat velem, bemutatótermem lehetőséget nyújt a könyvek kézbevételére, tanácsadásra, közös gondolkodásra. Folyamatosan bővülő kínálattal, friss megjelenésekkel és személyes odafigyeléssel várom Önt.

Ez a tér több mint egy átvételi pont – ez a szakmai párbeszéd helyszíne.

Fekete Antonio
a Cookbooks.hu alapítója és tulajdonosa