Barion Pixel

Magunkról


Kedves Látogató!

Engedje meg, hogy bemutassam és egyben figyelmébe ajánljam a Cookbooks.hu webshop tevékenységét, szolgáltatásait.


Kezdetek: 2011

A Magyarországon egyedi szolgáltatással és választékkal rendelkező gasztronómiai webshop, amely idegen nyelvű szakács, cukrász és barista könyvek, magazinok forgalmazásával igyekszik az ezen a területen lévő hiányosságokat pótolni.

Egyedi és egyben minőségi tartalommal rendelkező kiadványok ajánlása séfek, szakácsok, cukrászok, étteremtulajdonosok, szakoktatók, szakiskolák, főzőiskolák, gyűjtők és könyvtárak részére. Vendéglátó szakemberként és gasztronómiai témájú könyvek gyűjtőjeként állíthatom, hogy jelenleg a vendéglátó szakma képviselői – művelői kevés oktató célzatú és tematikájú kiadvány közül válogathatnak kis hazánkban, ezért hoztam létre a Cookbooks.hu webshopot, hogy ebben segíthessek, álljak rendelkezésre.

Az alap szakmai oktatáson kívüli továbbfejlődési, továbbképzési lehetőségek, tanfolyamok, a gasztronómia területén csekélyek, elhanyagoltak és hiányosak. A trendek, a modern konyhatechnológiák elsajátítása, alapanyagok szélesebb ismerete elméleti és gyakorlati módon lehetségesek. Az általam forgalmazott és ajánlott szakkönyvek egyaránt segítenek az aktuális tudás tovább fejlesztésében, kiegészítésében és közvetve a gyakorlati tudás tökéletesítésében. A nem mindennapi választék kialakításánál fő szempont volt a szerző / szerzők ismertsége-hitelessége, a témaválasztás, minőségi és fejlesztő-oktató tartalmuk egyaránt.

2017 március

Az évek alatt irányomba kialakult szakmai-bizalmi viszonynak köszönhetően június végétől megnyitom a Cookbook.hu bemutatótermét, amely heti 2 nap nyitvatartással áll az érdeklődők rendelkezésére. A webshop személyes átvételi pontja és egyben bemutatóterme egy kommunikációs csatorna, azok részére, akik a folyamatos szakmai fejlődést választják.
Remélem sikerült felkeltenem az érdeklődését és a folyamatosan bővülő webshop tartalom átböngészése után egy újabb regisztrált felhasználóként, vásárlóként üdvözölhetem.

2020 március

A Cookbooks.hu webshop átvétei pontja, bemutatóterme elköltözött! Az új helyszín nagyobb területen, több kényelemmel és lehetőséggel áll rendelkezésre. Kérem tartson velem és fogadja el meghívásomat.

Köszönettel és tisztelettel,

Fekete Antonio
A Cookbooks.hu tulajdonosa